.
Отговор в тема
Страница 10 от 72 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1782

Тема: РИСУНКИ

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    ^ много е яко .. с какво я направи? О.о

Аз имам на PC - ArtRage, Gimp2, Paint Shop Pro 7 и Paint.NET .. Коя от 4-те е най-добра и с коя мога да рисувам.. ?
    скица на лист и след това реализация във Photoshop CS2 с Wacom Bamboo CTH-461

С ArtRage само скици съм правил. Другите програми не съм ги ползвал и нямам как да ти кажа коя да ползваш. За дигиталните си рисунки използвам само Photoshop

Голям фен Аватара на Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    ^ много е яко .. с какво я направи? О.о

Аз имам на PC - ArtRage, Gimp2, Paint Shop Pro 7 и Paint.NET .. Коя от 4-те е най-добра и с коя мога да рисувам.. ?
    скица на лист и след това реализация във Photoshop CS2 с Wacom Bamboo CTH-461

С ArtRage само скици съм правил. Другите програми не съм ги ползвал и нямам как да ти кажа коя да ползваш. За дигиталните си рисунки използвам само Photoshop
    Благодаря за отговора..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Много добри неща,ей!
    Да се включа и аз с нещо бързо и много зле.Бая грешки имам,пък и не е довършена.Но като за първи път-толкова.
    http://prikachi.com/files/1386255W.jpg

Ама той има 1 крак ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    всъщност са си два ,но може би само аз си ги различавам
    грешки имам,да,другия път-по-добре

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    всъщност са си два ,но може би само аз си ги различавам
    грешки имам,да,другия път-по-добре
    хА! и аз ги различавам :Р
    настина е доста слабо, но главно технически де
    иначе ме кефи мутрата му

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    доооста старо
    http://prikachi.com/files/1387155y.jpg
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Kyustendil
    Вие с какви таблети рисувате и ме суветваите какъв да си купя но да не е повече от 300 лева....
    I`m the Perfect One...

Ама са ми много тъпи моливите, 'щото по принцип не рисувам много-много цветно. Затова са тези линии по лицето й.

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България

Цитирай Първоначално написано от BiSkoo
    Вие с какви таблети рисувате и ме суветваите какъв да си купя но да не е повече от 300 лева....
    две страници по-назад съм писал с кво рисувам, за 300лв можеш да си вземеш таблет
    каквото и да си вземеш, важното е да е wacom

Град
    In My Sick Brain <3
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl

Ама са ми много тъпи моливите, 'щото по принцип не рисувам много-много цветно. Затова са тези линии по лицето й.
    Ако не бяха тъпи пак ли щеше да е като детска рисунка?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL8
    Е, всеки има право на мнение, но не мисля, че е чаак толкова зле. А като се има предвид, че никога не съм учила рисуване (в у-ще не се брои, 'щото там нищо не ни показват)... Сам/а си направи сметката дали щеше да е хубаво, ако ги нямаше линиите по лицето и не беше такъв смешен цвета на косата. Представи си го и ще разбереш.

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL8
    Е, всеки има право на мнение, но не мисля, че е чаак толкова зле. А като се има предвид, че никога не съм учила рисуване (в у-ще не се брои, 'щото там нищо не ни показват)... Сам/а си направи сметката дали щеше да е хубаво, ако ги нямаше линиите по лицето и не беше такъв смешен цвета на косата. Представи си го и ще разбереш.
    аз също никога не съм учила рисуване. и в училище не съм рисувала дори ... това не трябва да ти е критерий. със сигурност на лист изглежда много по-добре от колкото е сканирано. пропорциите саааа добре ... но не трябва да правиш такива плътни линии. смисъл - не очертавай изцяло нос, очи, устни .. моливите няма да коментирам - знам какво е да работиш с гадни ... и въпреки това не търси оправдания, а грешки .. така следващия път няма да ги допуснеш и ще ставаш по-добра
    Не вярвайте на насълзените блестящи мъжки очи..това е слънцето което прозира през кухата им глава ...

Мега фен
    Град
    <3
    http://i45.tinypic.com/i70gp5.jpg Извинявам се за лошото качество ^

http://i46.tinypic.com/20zoff4.jpg От тази май само очите ми харесват до някъде...за косата...никога не съм успявала да правя хубави коси ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Kyustendil
    WILD__BOY мерси за информацията и Wacom на много места съм чел че е най-добрата марка и си прав каквото и да е стига да е на Wacom,и много добре си обяснил кое е най-добро за употреба,та така ме улесни много.
    Хубаво е че има хора,като теб та да ни обяснят на некои като мене по неинформираните
    I`m the Perfect One...

Цитирай Първоначално написано от Millita
    аз също никога не съм учила рисуване. и в училище не съм рисувала дори ... това не трябва да ти е критерий. със сигурност на лист изглежда много по-добре от колкото е сканирано. пропорциите саааа добре ... но не трябва да правиш такива плътни линии. смисъл - не очертавай изцяло нос, очи, устни .. моливите няма да коментирам - знам какво е да работиш с гадни ... и въпреки това не търси оправдания, а грешки .. така следващия път няма да ги допуснеш и ще ставаш по-добра
    Съгласна съм, разбира се. Но го казах, за да е ясно, че не мога да бъда сравнявана с повечето от другите пускали рисунки в темата. Мерси за не-злата забележка, защото често ми скършват хатъра като ми "обидят" творбата, на която толкова съм се старала и спирам да опитвам за известно време... Действително на лист линиите не са толкова силни

http://i45.tinypic.com/i70gp5.jpg - перата (или к'вото е) са много красиви.

@stealthyGirl, не спирай да се опитваш, почни да се учиш. рисунката ти страда от всякакви познания. нямаш място за мозък, нямаш никаква пластика на лицето, нито пък рисунък като хората.
    използването на цветни моливи за рисуване на портрет ми се струва доста нестандартен подход. поне си намери акварелни моливи и си подбери по-добре гамата.
    както казах - почни да учиш, няма някой, какъвто и да е талант, който да е рисува от раз, без никакви познания, човешката анатомия

здравейте, извинявам, че се намесвам така - искам да попитам за една книга за рисуване на човешко тяло - беше на някакъв германец, но не мога да се сетя името. Някой знае ли за какво говоря? Корицата беше бяла с оранжево или червено / книгата е старичка/

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от Gwendoline
    здравейте, извинявам, че се намесвам така - искам да попитам за една книга за рисуване на човешко тяло - беше на някакъв германец, но не мога да се сетя името. Някой знае ли за какво говоря? Корицата беше бяла с оранжево или червено / книгата е старичка/
    Не знам за коя книга говориш, но мога да ти препоръчам учебника по пластична анатомия на Годфрид Беймс. Не знам дали ще можеш да работиш с него понеже е за студенти, а и струва доста - мисля, че е около 200 лева, но пък е доста подробен и всичко е много хубаво описано

Да, това е, което търся. Вярно, Беймс беше Мерси много.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    http://prikachi.com/images.php?users...lady93/21N.jpg --> луна и слънце ако не се познава

http://prikachi.com/images.php?users...lady93/23p.jpg ---> автопортрета ми, който накрая омазах ;(

http://prikachi.com/images.php?users...lady93/25g.jpg --->любимата ми на която доста се озорих, понеже профили не мога да рисувам

http://prikachi.com/images.php?users...lady93/26d.jpg -->едуард и бела- подарък за една моя приятелка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си