- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- РИСУНКИ
Трябва да поработиш върху човешкото лице (и по-скоро глава). Потърси си снимки на черепи и ги рисувай, за да видиш пропорциите. При мен помогна малко.Първоначално написано от dimdim
Аз така и не се научих да рисувам с бои. Винаги зацапвам и провалям всичко с тях, затова и се отказах и почнах само с молив да рисувам.![]()
Да не спамя много:
http://i56.tinypic.com/16c0vps.jpg
Ръчичка, моя е, намерих си драсканицата наскоро забутана в един шкаф.![]()
http://prikachi.com/images/990/2804990p.jpg
старо е, но нямам други качени на компютъра
Същата съм.Аз така и не се научих да рисувам с бои. Винаги зацапвам и провалям всичко с тях, затова и се отказах и почнах само с молив да рисувам.
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
ооох,те повечето са старички,пък и наистина трябва да оправя пропорциите![]()
иии мерси за съветите![]()
~девойче съм~
дърварят![]()
като гоня конкретен характер (или както е по-популярно - прилика), да, налага се или модел или снимкаПървоначално написано от WaterLilly
WILD_BOY влюбена съм в рисункитети мн мн са яки
уникални !! с какъв материал са рисувани пастели. такива сухи ли та или нз как точно се водат (такива с които на морето правят портрети)
http://www.facebook.com/photo.php?fb...995062&theater
нз как да я кача тази моя рисунка тя е правена на бързо оба4е горе долу се получи които има фб нека я види плс и да каже къде са грешките !извинете за лошото качество на снимката
нарича се таблет.Първоначално написано от dreamer4etoo
мс за информациятаа как точно се рисува с тях?? Смисъл има ли някаква техника специална? На мен ми подариха такива обаче още не съм се пристрашила да направя нещо с тях
![]()
![]()
![]()
![]()
мс за информациятаа как точно се рисува с тях?? Смисъл има ли някаква техника специална? На мен ми подариха такива обаче още не съм се пристрашила да направя нещо с тях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кое се нарича таблет? материалите, с които е рисувано лиПървоначално написано от sword
ама много е тежко с една дума да отговориш
май, май не са ти подарили таблетПървоначално написано от dreamer4etoo
азс се опитах да напиша една тема тук за таблетите и т.н. да я направят важна и да се спре с многократното повтаряне на едни и същи въпроси, ама се оказа, че теми от рода на "духах, мога ли да забременея" си седят без да ги трият, а като се опитам да дам няква инфорамция на хората, трябва да бъде изтрита темата.
е тва е таблета ми:
рисувам с photoshop cs5 или artrage
Съжалявам, че продължавам темата, но каква му е цената?
тук е 800лвПървоначално написано от WaterLilly
аз го купих за доста по-малко
много хубаво рисувате всичкибраво на вас
аз ъъ не знам дали това, което пускам е подходящо за темата... за първи път рисувам лице. всъщност рисувах върху самата снимка и не знам дали се е получило... използвам програмата GIMP/от фотошопа забива компа/. чак след като го направих се сетих, че трябваше да използвам леъри ама карай....
seem too close to be losin touch
by givin in what am i givin up
am i losin way too much..
http://prikachi.com/images/633/2828633o.jpg
Хъх малко сакато, но това намерих в компютъра![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
и понеже го намери, реши да го пуснешПървоначално написано от nepowtorima
![]()
ее, тва си го копирал от една стара скица на НастераПървоначално написано от burpp
![]()
Какъв ти е проблемът? И ти не си светило на изкуството, не си перфектен. Уважавай чуждия труд.Първоначално написано от WILD__BOY
Едно нещо макар и не до толкова перфектно се вижда кога е направено с усилие и старание и кога не си си оставил ръцете.
Всеки е с правото си да критикува...и аз честно си казвам, че повечето рисунки в темата не ми харесват...И това, че се поощрявате едни други, а виждате, че не е направено като хората си е чисто лицемерие : )
Абсолютно, гледам, че си запознат с него.Първоначално написано от WILD__BOY
Скоро му купих книгата и е много добра.
То за да не бъде крадене на труд, съм му написал и НСТ от горе.![]()
ухх, нещо, с което падна голямо забавление
сега да събера смелост да си направя експеримент с цветовете:
около час в Photoshop CS5 с Wacom Intuos4
труд? де го видя тоя труд?Първоначално написано от WaterLilly
не съм перфектен, ако бях нямаше да мога да рисувам ; ) тая работа е за неперфектните като мен : *
не мога да видя, не е на фокус снимкатаПървоначално написано от burpp
няма лошо, всички сме му фенове и се кефиме на славчовите произведения, само не го знам кога стана толко набожен
А такива като теб са лоши и завистливи хора, ти им завиждаш, искаш да можеш да мажеш като тях, но знаеш, че никога няма да можеш! ех... : DПървоначално написано от AcrossYourFace
![]()