- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Есе по Английски :( Който може да помогне PLS :P
Трябва да напиша ЕСЕ по английски на тема "За или против експериментите върху животни" ако някой може да ми помогне
![]()
![]()
И кво има да ти помагаме??? Явно учиш английски от където се подразбира, че би трябвало да знаеш да пишеш на английски..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Май има предвид, че не знае какво да напише и на български. Еми, изреждаш животните, върху които се правят най-много експерименти и ги коментираш?
Абе пишеш на първо на български. Изобретенията върху животни удобряваш ли ги - защо, ако не ги удобряваш пак защо. даваш примери, можеш да дадеш за експеримент най-разпространеното тъпата овца и нейния клонинг, удобряваш ли го. Обосновавш се и готово. Колко думи трябва да е?
Не мисля че има лимит на думи при писане на есе.Немога да си представям някой учител да каже:Първоначално написано от afterforever
- Деца напишете есе с 652 думи! (или нещо от сорта)
На БГ знам какво да напиша ама като немога да си го преведа на английски![]()
Казват се например 100-200 думи или 200-300 думи...Първоначално написано от Mastta
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Да, "лимит" винаги има, особено по изпити, независимо от това дали си го представяш или не...Първоначално написано от melinor
Е, напиши го и го пейстни тука, ще помагат тия дето могат да превеждат.Първоначално написано от taurus91
Тогава не си го превеждай, а го напиши направро на английски!!Първоначално написано от taurus91
Don't tell me what I can or can't do !