- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Сваляна на килограми + орелефяване
Iskam nqkoi da mi kaje kak ednovremenno da svalq malko KG+ da se izrelefq. korema iskam da izvadq plo4kite g/d imam start v korema no nee dostaty4no i dypeto ako nqkoi moje da mi dade syved da pishe tyk ili na skype s1nis7er blagodarq i bez napadki kakto obiknoveno
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ел карнитин ...
а може да пробваш и да потренираш малко..Първоначално написано от turmionkatilot
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
ем той би трябвало да тренира....![]()
със седене не става
![]()
Яж качествено и спортувай. Под "качествено" разбирай отказ от сладки, теста, пържени неща и производните.
Тичане или скачане на въже и коремни преси. Пресите както за долни така и за горни, с по-високо темпо.
В повечето случаи всяка фитнес зала разполага с по няколко души,които са повече от наясно. Разпитвай,опитвай и постепенно ще разбереш как реагира тялото ти. Бих те посъветвала дори да помолиш някой да ти състави схема на тренировки и хренене. Успех!![]()
mersi mnogo :P
2 Седмици хляб вода плод зеленчук..попринцип махаш майонезата кетчупа сандвичите..хляба трябва ама 2 филийки на ден макс..и то типов хляб..иначе излизай да бягаш някъде..ако неможеш навън в зала..
пп: навърн е по-хубаво защото още повече се уголемява обема на дробовете
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
2 Седмици хляб вода плод зеленчук..попринцип махаш майонезата кетчупа сандвичите..хляба трябва ама 2 филийки на ден макс..и то типов хляб..иначе излизай да бягаш някъде..ако неможеш навън в зала..
пп: навърн е по-хубаво защото още повече се уголемява обема на дробовете
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Протеинова диета+яко въртене/тичане...
и ако не искаш да сваляш мускулна маса по време на диетата по добре си вземи ел карнитин, веднъж вече се преебах така![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
аз даже съм качал с този Ел карнитин ...![]()
![]()