- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кои продукти на AVON сте позвали и харесват ли ви?
Кажете кои продукти на AVON сте ползвали,харесаха ви ли? Засега аз най-много си харесах спиралата SuperFull/Black и молива за очи Glimmersticks/Black,душ-геловете им също са страхотни.Ваш ред е ...![]()
П.П. Малко реклама се получи ама нейсе...
Душ-геловете най ми харесват.Имах и един спрей за тяло,не беше лош.Имам и една пудра,но само веднъж я ползвах,не ми харесва![]()
Суетата.Моят любим грях.
Доволна сам от един балсам на AVON (Забравих кои беше)
не съм доволна от някакав молив , който го показваха в каталога сив, а иначе е напулно бял![]()
ми имах едно за пъпки беше добро сега имам спирала от 3,30огбелязвам и е супер яка смисал не е мн суха и мн удължава миглите пък сега за мама съм поръчала креме някакв за силно увлажнямане ,цащотото ръцете и са мн сухи и се се оплаква
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Харесвам - гланцовете, спиралите, душ геловете, маските за лице...
Какво не ми харесва..., ами сега до колкото си спомням очните линий, много бързо се размазват.
1. Имам 6 гланца
2. 5 душ гела
3. спирала
4. сенки (едни кръгли и едни като молив се избутват)
5. парфюм
6. рол он
7. нещо като рол он но по различно пак има топче де
8. 2 спрея за тяло
9. двоен молив
10. йогурт за тяло (с череша и индийско орехче)
11. крем за тяло (с череша и индийско орехче)
повечето са ми подаръци, но най - много ми харесват гланцовете и най - много онзи който ти пари на устните
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Имам много неща но най много ми харесват душ геловете,лосионите за тяло,интимния гел и Pur Blanca
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Имам страшно много продукти от AVON. Най-ми харесват: гланцовете Ultra Colour Rich, Glazewear, Color trend;
спирала Supershock;
сенки,моливи,червила, балсами за устни Color trend;
маски за лице Planet spa;
лосиони и спрейове Naturals;
лосиони Skin So Soft;
душ-гелове Senses;
парфюмите и бижутата, които до сега съм си поръчвала.
Не използвам много неща от Avon,но от спиралите,глaнцовете (Color trend) и лосионите (Care) за тяло съм доволна.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
много неща съм ползвала,но най-много ми харесват лосионите за тяло и гланцовете
Имала съм 2 спирали едната Super Shock и една на Color Trend и двете не струват.
Взех си рпеди 2 месеца един двоен лосион Soft & Sensual беше много хубав .
Сега позлвам крем за ръце пак Soft & Sensual и той е хубав .
Страшно много гланцове съм си взимала и не са лоши.
Взех си и професионалняи молив - хубав е
А майка ми най редовно взима душ геловете Senses , но не ми харесват ... сега е взела и шампоан и балсам от лилавата сериоя за обем , но според мен са пълен боклук (поне мойта коса на нищо не прилича от тях...)
Имах и пудра и фон дьо тен 2 в 1 нещо не ми харесва особено ...
Nai ve4e du6 gelovete i losionite za tqlo (osobeno s 4ere6ka i indiisko oreh4e a i ne samo)super saimam mn glancove ot tqx.Imax i nqkakva zlatista spirala su6to ne e lo6a(v smisul opakovkata e zlatista..ina4e na cvqt si e 4erna spiralata
) parfiumite im sa qki osobeno pur blanca blush i passion dance
malkite im rol-on4eta su6to mn m iharesvat det s amalki parfium4eta pove4eto puti sa 4.50-5.50
mujkite parfiumi osobeno Blue su6to sa qki
Planet Spa su6to e mn qko..be kakto vsqka edna marka ima hubavi i lo6i ne6ta
![]()
Cruel Intentions
Харесвам само спрейовете за тяло , най вече този с аромат на черна черешка и индийски орехче. Вскички спирали на ейвън за мен са боклуци , особено Колор Тренд , и въобще всички останали неща не струват![]()
С череша и индийско орехче йогурта за тяло ми хареса много. Душ-гел с къпина имах, както и един спрей за крака.
Други неща почти не съм ползвала или не са ми харесали. Особен спрей за тяло с череша смърди на дърт пияница![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
На мен повече от половината козметика ми е ейвън..Най-много ми харесват гланцовете (особено на color trend- Angel) и парфюмите ( любимите са ми Perceive и Wish of Love). Общо взето продуктите им са супер естествено има и изключения- например няма шампоан, който да ми хареса, но майка ги използва мн често така че всичко си е до тип коса, лице, кожа и т.н
лосиона за тяло с ванилия и още нещо-влюбена съм просто в него
гланцовете
и имаше една спирала много отдавна преди 3 години някъде я ползвах и беше много добра
Най-много ми хареса стягащият лосион за тяло и наистина имаше ефект :P
PUR BLANKA-->obojavam go0oo0
imam edin krem za ruce s glicerin ot koito su6to sam mn dovolna
izpolzvah 6ampoan i balsam 2 v 1 obache gram ne mi haresa
rol lona mi e Faraway obojavam go
krema za tqlo s 4ere6a i indiisko oreh4e-->vlubena sam v nego
ii moje li nqkoi da mi kaje stqga6tiq loison na avon koito sega e na 5.50 deistva li
Първоначално написано от nesuni
Първоначално написано от sladkalady