В случая Кънта е прав за доста неща, за някои други не мога да се съглася, но като цяло е прав. Факт е, че всички сме в кюпа, неорентирани сме, това се вижда и като прочете човек този форум. Като види как се плюем и обиждаме при положение, че реално желаем едно и също- всички да живеем добре тук и само в България, а не някъде по чужбина. Защото мястото ни е тук, а това, че умните българи са извън България е също част от схемата. За съжаление и те не са чак толкова умни обаче щом са се хванали на въдицата. И е ясно, че без обединение няма да постигнем нищо, а тази олигархия, която ни управлява има нужда точно от това- да сме в непрекъснати разпри и сблъсъци помежду си- ако ще по форумите, ако ще в реалния живот, но и в двата случая е достатъчно вредно за общата национална кауза, зад която всички стоим. Лошото е, че всеки е прекалено самоуверен, прекалено самозабравен и самовлюбен, за да признае грешките си.

Затова поне нека не си пречим, нека не заставаме толкова открито едни срещу други. Кой на кого е симпатичен и кой не- това е маловажното. По-важна е общата национална кауза, зад която стоим и макари да виждаме различни пътища за реализирането й, важна е крайната цел. Та пътища има много и различни, нека не се съдим взаимно, аз лично съм готов ако срещна нормално разбиране от хората с които съм на контра тук да се извиня не заради мене си, а заради това, че всичко това което правим, цялата тази омраза помежду ни не е нито в наша полза, още по-малко в полза на Родината ни.