- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много съм висока
това трябва да те разва аз съм 1.61 и искам да съм по-висока.
Изобщо не бива да те бърка. Има и къде-къде по-високи момичета, по 1.80 (като мен), че и повече. Проблемът е, че си внушаваш, че не ставаш. Не го позволявай.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
На 170см му викаш ВЕЛИКАН?я се стегни...
Айде като сме тръгнали да те утешаваме - аз съм 176-7И не се чувствам като великан :Ь смятам,че съм си с нормална височина.
![]()
Въпрос на нагласа,а?![]()
пък аз съм на 18 и съм 1.70 пък не ми дреме гаджето ми е по-висок с цяла глава пък и момчетата в компанията ми тъй че.. не се коси
1,70-нормалната височина за момиче ?Първоначално написано от Armeika
Бахти комплексарите честно...
Много си зле,бе...1,68-джудже...нисичките кво да кажат
ма пак са си сладки
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
тфа кво трябваше да зн че ниските са по добре от 1.70см момичетаПървоначално написано от mrazqkindergarten
имаме от даскало ено момиче на моите години и сиг е 1.50 стига ми до рамото
иначе е хубавка
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ми не ама кво означава тва 1,70 нормален ръст?Височината е за мъжете...тва,че има и високи момичета даже повечето са е отделен въпросПървоначално написано от My6mYLka
и няма нищо лошо в тва...И кво ,като е 1,50???Не струва ли..аз познавам много ниски и хубави...
А и момичето кво е виновно за ръста си,та се смееш...
Не се избират нито приятелите,нито гаджето по ръст...а и така като говорите просто сигурно комплексирате още повече нисичките
![]()
П.П Да не кажете нещо,аз съм 1,67![]()
Първоначално написано от mrazqkindergarten
нямам предвид даже да я обидя все пак че ми е най добра фрначалото на годината аз бях 1.67 ся закръглям на 1.70 просто казвам че макар и аз да се чуствам понякога "великан" такава ми е струкурата и немога да си одрежа краката да станат по къси
Еми какво,висока сиПървоначално написано от My6mYLka
,но е гадно някои като вземе да се подиграва на някой нисък или висок...никой не си избира височината
а и повечето момичета сме си хубави ,без значение с дълги крака или с къси
![]()
Първоначално написано от mrazqkindergarten
да съгласна съмм![]()
![]()
Радвам сеПървоначално написано от My6mYLka
![]()
![]()
аз съм 1.69 на 14 години съм също се 4уствам височка..но да не ти пука :]]~
аз съм 169/170 и се чувствам страхотнои с токче също
хубаво е да получваш комплименти
![]()
И аз съм 180 а съм на 14.Авторката да не се комплексира аз даже съм по-малка от нея.Първоначално написано от aaasdfghjklll
Иначе съм свикнала вече да коментират ръста ми.Един път тръгнах със 6 см токче и някви от 12 клас от даскало викат "тая е по-висока от баща ми" бяха момчета.Иначе другите като има кажа,че са ниски(момчета по 170 примерно) казват ние не сме ниски ти си висока да ама не.Момче 170 е ниско да не говорим за по ниски които ми казват,че са си нормално...
иначе нямам комплекси от ръста си даже си се кефя на моменти щото другите са някви ниски с много грозни крака а аз съм висока ислаба и имам дълги крака(1 метър) иии обаче найстина е гадно сега,че първия критерий за момчетата ти е височината,щото все пак ти да си 180 и да ходиш със момче 170-175 леко ми е смешно на мен.ама пък иначе има и доста високи момчета,така че не е болка за умиране.Според мен си е много хубаво да си висок.На тази възраст се забелязва разликата определено,но след време като порастнат и другите ще има разлика(например с моя ръст)5 см+ - .
Та гледам по-долните коментари се спори нещо.Не искам да се намесвам,но само да кажа,че нееднократно например като се скарам с някого ми казват великан и т.н. та за това има само 1 дума комплексари...
Аз като съм 178 и ходя и с токчета и всичко никой досега не е посмял да направи коментар по въпроса![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Висока била.Ти на 1.70,ако викаш великан,нз.. Щом си на 15 в никакъв случай не си висока,по-скоро може да се каже обратното.
![]()
е чак обратното не,но височината си е мн хубава.Аз по автобусите не се комплексирам,даже се кефя,че съм по-висока от някои,но аз съм по-скоро по средатаПървоначално написано от Izzy_
![]()
![]()
Не трябва да се комплексираш от ръстта си.Приеми се такава,каквато си...и какво като си по-висока т`ва ти е плюс-може да станеш манекенкаВъобще не се отчайвай.. ръста не изгражда човека,ако се притесняваш от това,че никой няма да те хареса и т.н.Моят съвет е пълен напред и да не ти пука,ако ще и 190см да станеш
![]()
Ами да,добра си е височината,обаче определено не е някакъв великан за каквато явно се мисли.Първоначално написано от Dundy
Съседкта ми например е около 1.80,мн. е слаба и ходи на по 7-8 см. ток,обаче аз не я възприемам като великан,напротив-сладка е.
![]()
Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
айде ти стани 190 и да видиме дали няма да ти пука![]()
![]()
7 klas - 1,70?!
omg .. twa si e napylno normalno!
az sym 6-ti i sym 1,67/1,68 ..
aa kolkoto do momchetata te se razwiwat mn po bawno .. sled wreme shte te nadminat, powqrwai mi .. az lichno pochnah da rasta oshte wyw 2-ri klasi mi beshe mn kofti, a sega kato pochnaha i momicheta i momcheta da me razminawat se chuwstwam prekaleno niska
![]()
gore glawata![]()
When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^
И аз мисля че човек трябва да се харесва такъв какъвто е - макар че и аз преди не се харесвах особено,но разбрах че тва не е правилно и ся се харесвам каквато съм и си имам самочувствието(е погрижих се за себе си-щото кат лапе бях мн зле)...аз съм някаде 170/175 висока и обожавам високи токчета и послоянно си ги нося
![]()
И аз съм толкоз и имам същия проблем..всички момичета от класа ми са някви требнички мънички сладички..а аз някакъв слон.. и на всичкото отгоре съм 53 кила![]()
7 клас съм...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Ако беше ниска щеше да има ' ниска съм, комплексира се ' е, няма угодия просто.
Stay up all night with the stars *