Цитирай Първоначално написано от Kman
я да напавя една внезапна проверка

Най- логичното е интелект+материя = живот
Материята-сивото вещество дето ти е черепа те прави интигентен и е единственото нещо с което отъзнаваш живота си....малко повече биология се изисква тук.

Не ми се вярва от нищото да се появи ред и порядък и закони
Една звезда се заражда от хаос(от газове),ако на кислорода викаш нищо,ако на видорода викаш нищо....тука доооста куца химията
Ред и порядък....ако имаш на предвид човешкото подобие на ред и порядък ще останеш разочарован от факта,че нищо не в ред порядък.Ако говориш за природните закони отново ще останеш разочарован защото иначе нямаше да има бедстия.
Съвършенството....!?!?! И кое му е съвършенното на човека....зрението,убоняние о,способността му да мисли,чувствата му.Единственното което сме развили досега това е мозъка до известна степен,която е изключително ниска все още!

(човека),който междо другото е най-сложното нещо за което можете да се сетите
Аз пък се сещам за доста повече сложни неща които малко или много имат нещо общос човека,но не се причисляват към него.Има много сложни химични съединения и взаимодействия които протичат еднакво каквото в човека така и в много други животни,да не говорим за еднаквите фунции които изпълняват и човека и животните ядат,серат,е*ът и да не изброявам че няма време.А и аз се сещам за много по сложни действия и учудващи неща които правят различните животни,които са изключително сложни като захващането на гекона на молекулярно ниво за повърхностите и много други подобни,а човека има само един мозък,а и даже има животни които също са развили мозъка си до много голяма сетивна степен,което не ги прави по-малко сложни.

Ама хич не ми се вярва това да е случайност,както твърдят повечето.
Не е случайност....това е нещо нормално да се зароди живот на една планета на която има необходимите за това условия и като казвам необходимите условия имам напредвид необходими за определените организми,понеже има организми които могат да си живуркат там където хората дори не биха издържали и една секунда дори със скафандър.
Ами водатана марс,за която скоро стана ясно че е по чистая дори от тази на нашата планета,ами почвата й,която повечето места е абсолютно сходна с почвата от някяо полянка от нашата планета.

Сега малко потемата.Хипотезите винаги се въртят около фактите и когато има достчтъно факти еди коя си хипотеза която бива потвърдена от фактите става реалност.Така е било и когато хората са прокарвали идеята за НЕплоскостта на планетата ни.А как идват тези факти.....от машинките!От науката и техниката.Всеки забелязва че с всеки изминал ден дори самата скорост с която науката и техниката се развиват,се покачва,т.е. всичко е въпрос на време.Моето виждане е че живота на нашата планета се е зародил и едни същества,които са били роднини на маймуните,но не са били точно маймуни,са започнали да еволюират и не изключвам възможността на определен етап от това развитие да има намеса от по висш разум,сиреч извънземни,но както казах даването на точни оговори е въпрос на време.
Ако опираш до извънземни как са се появили те?
Сложно погледнато от всяка гледна точка.
Всичко без нашия контрол е хаос,което прави необходим интелекта засъздаване на ред(живот).Колкото до звездите мисля че никога не се е виждало формиране на звезда всичко е само хипотези,виждал се е само край на звезда.
И най-накрая аз може би никога няма да те убедя че за създаване на хармония е нужен интелект но и ти никога няма да ме убедиш че изведнъж от нищо се е появило нещо и от всичкия хаос се е създал живот и е почнал да еволира до сега.Така че аре мир.