.

Виж резултатите на анкетата: Притиснявате ли се?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

12 30,77%
  • не

27 69,23%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Въпрос за осмокласниците с езиков профил

Питам се,дали се притеснявате за изпита ви по език накрая в 8 клас?Полагат го ученици,които са с езиков профил...На мен ми е все тая честно казано.Имам приятели,които се филмират прекалено много,но на мен нервите ми се изчерпаха в 7 клас. Сега съм си супер и без да мисля за изпита.

Re: Въпрос за осмокласниците с езиков профил

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Питам се,дали се притеснявате за изпита ви по език накрая в 8 клас?Полагат го ученици,които са с езиков профил...На мен ми е все тая честно казано.Имам приятели,които се филмират прекалено много,но на мен нервите ми се изчерпаха в 7 клас. Сега съм си супер и без да мисля за изпита.
    И да започна да се притеснявам,няма да е още от сега.А и английският ми е най-силният предмет.

Град
    Еми на мен ми е литературата най-силният предмет,а за немския език...за сега втория срок съм си вдигнала успеха с една еденица,но честно казано съм средна работа,на спадове и...висини .

Абе няма от какво да се притеснявате.Изпита е много лесен и определено няма да ви оставят да изкарате 2ки.А някой,ако по случайност изкара-не повтаря годината(както си мислят повечето хора).
    И аз съм го държала и определено не е страшен

А на тези след 7ми клас ти е позволено да се притесняваш,защото все пак от това зависи къде ще те приемат
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    София
    Ами въобще не ме е страх, руския ми е лесен и имам 6 за първия строк, таке че няма нищо страшно. Плюс това днешната олимпиада по руски, която се водеше трудна, беше адски лесна.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Абе няма от какво да се притеснявате.Изпита е много лесен и определено няма да ви оставят да изкарате 2ки.А някой,ако по случайност изкара-не повтаря годината(както си мислят повечето хора).
    И аз съм го държала и определено не е страшен

А на тези след 7ми клас ти е позволено да се притесняваш,защото все пак от това зависи къде ще те приемат
    Така е, няма за какво да се притеснявате. Теста наистина не е нищо особено, не е изобщо труден, а напротив лесен е. Няма вероятност да ходите на поправителен, ако имате 2ка, освен ако и за срока не завършите със слаб.
    Аз много гадно се прецаках с този изпит, защото изкарах 1,752 (или нещо подобно) и затова завърших годината с 4ка по Англ. език . Въпреки, че си знаех всичко не се справих
    Както и на изпитите след 7ми клас, не бива да бързате и изчитайте условията много добре. Стига да сте учили през годината ще се справите на теста .

Супер фен Аватара на gabi_94
    изобщо не се притеснявам, защото знам че ще се справя :P пък и ае ми е силен предмет, спокойна съм и защото колкото повече се притеснява човек, толкова повече се обърква и се разсейва
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Re: Въпрос за осмокласниците с езиков профил

Цитирай Първоначално написано от masal
    И да започна да се притеснявам,няма да е още от сега.А и английският ми е най-силният предмет.
    +1

уфф,аз доста се притеснявам.. дано да се справяя

Повече от фен Аватара на bishop
    офф лапета, кво се притеснявате толкова? първо че не е толко страшно (аз с нулеви знания по немси изкарах 5ца) и второ че ако за 2 години няма внесени някакви големи промени, от един провал не би трябвало да следва нищо драматично. по мое време единствената полза от висок резултат на изпита беше стипендията която отпуска пощенска банка.
    Welcome to the end of the thought process.

Минал съм по пътя и какво стана:
    -Излишно плашене за няма нищо
    -Висене 3 часа, понеже бех последен ...

Няма смисъл да се притеснявате
    Нашият беше много лесен,дори не е нужно да учиш кой знае колко много

Аз държах миналата година по испански такъв изпит, ама не беше труден бе, споко. А и да се притеснявате и да не се притеснявате няма да научите езика ако само си седите тук и си пишете темички... СПОКО.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    Ами честно казано,не се притеснявам.Първо са ми казвали,че не е труден и второ-и 2 да изкараш няма никакво значение.(Което не значи,че може нищо да не пишеш и да си чакаш 2.)

Няма за какво да се притеснявам...Изпит като изпит, ако знам ще успея, ако не знам значи не заслужавам да съм там...
    Първо знам достатъчно, за да го взема...
    Второ не съм човек, който се притеснява от такива неща
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Няма абсолютно за какво да се притеснявате. И нас ни заплашваха с повтаряне на година и т.н. но се оказа, че тая оценка не се взема никъде. Е все пак е хубаво да не е 2ка Иначе теста не беше толкова труден, щом аз искарах 4,30 при положение, че не съм много добре по английски и само последния месец учих сериозно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Че изпита сега тест ли е
    При мен не беше тест.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Ами аз не се притеснявах на времето...След добрата подготовка,на изпита на всички ни беше супер лесно. Take it easy!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Въпреки че не уча в паралелка с езиков профил, мен също ме очаква изпит в края на годината. Тъй като гледам, не съм се разтревожила особено. Но не бива и да подценявам изпита..
    You are broken, I can fix you...

Град
    До колкото знам,изпита е съчинение на някаква тема от сорта "Как прекарах лятото" ,обаче класната каза,че може да има и устен изпит...Имало много ''подводни камъни'' на изпита и т.н. Не знам...определено не съм притеснена макар,че не съм чак толкова добре в немския...
    И тест ли щяло да има???

Супер фен
    Няма какво да се притеснявате. Нашият миналата година беше под формата на тест - лисънинг, рийдинг, граматически въпроси и съчинение... Обаче оценяването беше много гадно. Хубавото е, че от този изпит не зависи нищо, смисъл просто една оценка в дневника...
    nicolepcd

Град
    sofiqqq
    хахах аз изопщо не се притеснявах по простата причина че ги пускат всичките освен ако не знаеш наистина дори и 1 дума споко зайци
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Голям фен Аватара на webmast3rche
    А аз защо разбрах , че ако не се вземе този изпит , се връщаш в старото училище от което си дошъл... Май вие не сте запозати

П.П уча в нег Бургас

Супер фен
    ^Не знам кой е запознат и кой не, също така не знам в твойто училище как е.
    При нас миналата година тва беше просто една текуща оценка и от нея не зависеше нищо, нямаше никаква тежест.
    nicolepcd

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Оооо аз се надявам аз да не съм запознатия , защото иначе ще има големи притеснения ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си