.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Велико Търново

Блестящт лосион за тяло.

Търся си силно блестящт лосион за тяло със златисти частици.Да не са много финни и да се забелязват доста.
    За цена не ме бърка особено важно е да е добър.

Голям фен
    http://www.ivis-bg.com/images/beauty...low%20copy.jpg
    лятото го имах и наистина блести доста

Кремчето/лосиона или както го водят бляска доста..първия път като го ползвах и не знаех за тази му екстра и цял ден се чудя какво блести така по ръцете ми Ааа и не се мие мн лесно с вода..
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Balooon
    [/img]http://www.beautycounterdirect.co.uk/images/morgan-sweet-paradise.gif[img]

Кремчето/лосиона или както го водят бляска доста..първия път като го ползвах и не знаех за тази му екстра и цял ден се чудя какво блести така по ръцете ми Ааа и не се мие мн лесно с вода..[/img]
    ами на каква цена е?

Мен ми е подарък комплекта целия, но тоалетната вода е 62 лева за 60мл. За крема нз
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Мене пък ме нтересува някаква марка фон-дю тен отново такъв лъскъв. Бях с взела един на AVON, но чесно казано не съм доволна. Не се размазва добре. Пък и не е точно това което исках. Някой да има предлоцжения?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Авторката да ме извинява, че й опропастявам темата с мои искания; излишно е да пускам нова просто.

Бих искала да ми препоръчате някакъв лосион за тяло, придаващ тен на кожата.
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen
    Авторката да ме извинява, че й опропастявам темата с мои искания; излишно е да пускам нова просто.

Бих искала да ми препоръчате някакъв лосион за тяло, придаващ тен на кожата.
    Имаш предвид автобронзант?Има на Мейбълийн,на Лореал,ако не се лъжа и Дав имат...
    Bring me to life...

Град
    Велико Търново
    няма проблем питайте си

Автобронзанти има на почти всяка марка.Аз препоръчвам солариума защото е еднакво вредно дали ще си слагаш химий или все едно се печеш на слънце.Тена със солариума става по-равномерен и дълготраен.Това е мое мнение де,иначе Evanescencefan каза за автобронзантите на някои марки.Според ен най-хубави са на Л'Ореал,защото за лице е спрей,а за тяло е лосион и,мисля че марката е добра.

За ФДТ с блестящи частици незнам,но на Мейбълин има един лосион които става и за лице и е с блестящи частици и се хваща лек тен от него ако ти върши работа..,но ако си с чувствителна кожа не си слагай нещо на лицето което става и за тяло.!.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз съм доволна от тоя на Дав,обаче преди време имаше на Орифлейм един много як крем,наистина си докарваше блясък ии изобщо по всички параграфи мн го харесвах...не знам дали това лято ще го пуснат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си