.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Blizo do plovdiv

Въпрос за газирани напитки ?

Значи проблема е такъв...Честно излизам на кафе с приятели и съм забелязал,че хората си пииват по 1 кола или фанта от време на време докато аз пиина ли една глътка и на прибиране направо минавам през аптеката да си зема хапчета...не знам защо се получава, но е нямало случай до сега да пия фагазирана напитка и да не съм болен...зимно време хората са с коли и фанти и си пииват,а аз на антибиотици..пък и не мога без да пиивам от време на време защото на човек му се приисква да пие ...Ако някои има представа защо се случва..

Имаш алергия към съставките на напитките.
    Възможно е да е от определена съставка или от комбинаията на някои.

Град
    Blizo do plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от HyperBoy
    Имаш алергия към съставките на напитките.
    Възможно е да е от определена съставка или от комбинаията на някои.
    Не мисля..ако беше алергия щеше да е по-тежко само от кашлица и да ме боли гърлото..Чух приятели да говорят че гърлото те боляло не от газироното,а от темепературата(студена ако е...) но все пак реших да пусна тема...

Е незнам защо но мене като ме боли гърло имам чувството ,че от газирани напитки ми минава.

Град
    Blizo do plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от James
    Е незнам защо но мене като ме боли гърло имам чувството ,че от газирани напитки ми минава.
    Дай боже и при мен така да стане...майка мила...

Цитирай Първоначално написано от sFeRlinG
    Цитирай Първоначално написано от James
    Дай боже и при мен така да стане...майка мила...
    Добре де нали казваш че като пийнеш тогава те заболява? Съмнявам се да ти мине като пиеш още и още...........

И мен мн ме боли гърлото като пия газирано, никога не мога да изпия цяла чаша от една две глътки и съм болна, но аз мисля, че може би както каза, че е от температурата т.е. винаги трябва да е топла като пиеш, а не студена .
    Много е гадно тва и аз поради тази причина не пия газирано мн рядко се случва да пия .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Blizo do plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    И мен мн ме боли гърлото като пия газирано, никога не мога да изпия цяла чаша от една две глътки и съм болна, но аз мисля, че може би както каза, че е от температурата т.е. винаги трябва да е топла като пиеш, а не студена .
    Много е гадно тва и аз поради тази причина не пия газирано мн рядко се случва да пия .
    Именно аз само лятото пия и то рядко..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пии си сокче да не те боли гърлото.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Blizo do plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Да точно това е срамното...точно на тая възраст тиинейджърската всички пият бири,коли глупости аз пия топал чай...сокчета..но така и нямам намерение да си вредя..пуснах темата случайно ако има някой с тоя проблем..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от sFeRlinG
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Да точно това е срамното...точно на тая възраст тиинейджърската всички пият бири,коли глупости аз пия топал чай...сокчета..но така и нямам намерение да си вредя..пуснах темата случайно ако има някой с тоя проблем..
    Nestea е студен чай пробвай него а и бира ли не можеш да пиеш

Съветвал ли си се със специалист Уши-нос-гърло. Твърде вероятно е да се дължи на хроничен тонзилит (възпаление на сливиците) и даже да е подходящо за тонзилектомия.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Газираните напитки през зимата са убиец могат много лошо да те отрежат най-добре пий сокове, през зимата е нормално да те боли гърло ако пиеш газирано, но ако ти се случва през лятото тогава незнам може би имаш слаба имунна система и леко да те одари и се разболяваш
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

леле! аз на ден дъня по едно шише кола,фанта изобщо квото дойде,пробвай с топла газирана напитка,ако пак те заболи значи не е от температурата й! Студено сокче как ти се отразява?
    миналата зима гърлото ми беше ЛЕЩА!
    вечер спях със шал и с надут климатик! и пак някоя сутрин като станех имах чувството че някой ми се е изсрал на гърлото...и оттам сиропи хапове...абе ужас

тази зима съм добре,даже не пускам климата вечер спа по тениска и съм си супер,явни съм бил някъв КЕКАВ

почвай да се каляваш батка,ръгай по повече кола апък ще свикне организма (шегувам се)
    виж там за укрепване на организма някакви витамини А У
    аз лично почнах да ръгам калции,витамин Ц и още някви мании(майка ми ме накара де) но от пролетта съм здрав като кон

отплеснах се! айде лека

Може да имаш фарингит.

При него ог газирани напитки и сладолед почва да боли гърлото.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си