По поста ти си мисля, че ме вземаш за... (ще замълча)
Такаам.. Аз от първи клас си спомням, че всички бяха наплашени и някакви кротки, докато на мен всичко ми беше интересно и за всичко трябваше да питам и после да го коментирам с всички
А сега.. Ми сега почти нищо не ми е интересно, но пак си слушам в час. Ами да, слушам и се старая и да запомня това, което чувам. Пиша домашни..и т.н. и т.н.
Мисълта ми е, че съм от ''добрите'' ученици..
Но и аз като всички не мога да стоя 45 минути на едно място без да речем да си погледна телефона, да видя другите какво правят или поне да говоря с двамата съседа по чин (седим трима заедно)
Пък и мисля, че това не е от възпитание или акъл в главата, а си е само и единствено до подход на учителя и характера на ученика.
Сега наистина не ми се обяснява по това време, но съм се убедила, че е така
Е, извинявай, обаче, ако проблемното ти възпитание представлява да се обърнеш да кажеш нещо на някого, да си погледнеш телефона или дори да позяпаш празно през прозореца, тва не е никакъв проблем. Каза, че ще имаш проблеми с оценките по поведение, които ще се въведат заради хората, които стават в час и бият другарчето, бият даскалката или я замерват с каквото им попадне пред погледа. Да са се оплаквали от теб на родителски, че си гледаш телефона в час?