- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големите клишета във флирта
еее радвайте се че не ви заговарят 75 год старци мераклии - днес ми се случи и беше ужасяващоПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
e da tupo e da otide6 i da kaje6 na nqkogo zdr i da mlukne6 a toi da stoi i da se puli nasre6ta i da se polu4i tupo..no puk ot dr strana ti dolu gore kvo o4akva6 da ti kajeПървоначално написано от ubuntu
![]()
Cruel Intentions
Ми повече ще се зарадвам да ми каже събувай дънките ще ти лапам пред всички.... зависи какъв крокодилин е ...ако е брутална ужасница ще започна да тичам и да крещя за помощ.....Първоначално написано от mysterious93
Абе айде теб да те видим ти кво би направила в дискотеката сме засичат се погледите решаваш че ти харесвам и.... сега си ти,.....
e to v diskotekata e po lesno ot kolkoto na ulicataПървоначално написано от ubuntu
v smisul vinagi moga slu4aino da doida i da po4na da ti se kul4a v skuta
![]()
6te e hubavo i ti ako ne stoi6 kato durvo...pone nqq ima nujda si govorim
oba4e puk kofti se polu4ava mom4eto ako ne6te...ti da mu tancuva6 i toi da se durpa
pone taka simislq..ne sum go prilagaladosq ne mi se e nalagalo da hodq da prelustqvam nqkoi
rqdko hodq na disko..a kamoli da go spra po putq..nqq mi stigne smelosta
![]()
Cruel Intentions
в дискотека не са нужни думи! случвало ми се е да се забия с момче което хич хабер си няма нито от бг нито от АЕ ама пак станаПървоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
osobeno i ako go po4erpi6 edna vod4icaПървоначално написано от 1ov3m3
![]()
Cruel Intentions
Пак избираш лесния и елементарен начин,,,, ама аз съм лош ако започнеш да ми се кълчиш означава само едно... WCПървоначално написано от mysterious93
![]()
А кво стана в един момнт на улицата не можеш да загвориш момче ..... а се оплаквате от мъжките елементарни свалки .... еее звездите все още не могат да се берат като череши![]()
ne sum go izbrala ti me pita kvo bi stanaloПървоначално написано от ubuntu
a i az ako po4na da tancuvam s nqkogo tova opredeleno ne zna4i WC za men
a ina4e ne sum se oplakvala..ponqkoga sie mn zabavno...vednuj bqx sednala s edna fr na edna peika i sre6tu nas sednaxa okolo 5 -6 mom4eta na na6ta vuzrast..i izglejda ediniq si haresa frendkata i trugna kum nas ama tq hi4 ne go vidq 6otot si zqpa6e v tela..i toq to4no na 2 kra4ki ot nas kat se spuna 6te6e da mi celune krakata
![]()
az 6tqx da umra (az mn trudno se odurjam da ne se zasmeq nz kak togava edvam se sdurjax) a priqtelite mu se napikaxa da se hilqt..i q pita "poznavame li se otnqkude" i tq nqkvo hladnokruvno mu kaza "ne" i toi zamina...oba4e posle kat ostanaxme sami 15 min dobre s eposmqx..tq su6to kato razbra
![]()
tui 4e ne samo v diskoptekata e zabavno
:P
Cruel Intentions
az pyk druga dumi4ka osven "ne" nzПървоначално написано от ubuntu
mai trudno bixme se razbrali s teb
![]()
Cruel Intentions
abe ako trqbva 6te vkliu4a ruce,kraka 6i mqtam...6te me razbere6 spokoПървоначално написано от ubuntu
![]()
ta kvo vika6..ako ni se zasekat pogledite 6i 4aka6 az da doida tui li
murzel
ti vinagi li 4aka6 momi4eto da napravi purvata stupka? ; }
Cruel Intentions
kakvi razmisli i strastitaka ne razkaza ti kak si se opitval da svali6 nqkoq.. ili si perfekten i ni6to ne moje6 da oburka6
![]()
Cruel Intentions
kat za men 2 putiПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Cruel Intentions
eEee i az IaMm gO0o0oLemi sInI o4i aM1 ne s1 fykammПървоначално написано от ubuntu
da zn kvi ne6ta mog1 da praq s tiq o4i4ki ;]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene s kvi prostotii sa me zadqvalii ot roda na :
ob1rsva si oblizaniq pr1st v blyzata mi i mi vika ae y ka6ti da s1ble4em taq mokra bluza
tvo s hybavite ti kraka v kolko otvarqt s16to sa mi go probytvali
naskoro me svalq i mom4e sedq6to v lokva ( v1rvi nqkakav pred mene i samo se obra6ta da me gleda i az se podhilkvam ama toi ne gleda kade v1rvi st1pi v edna zamr1znala lokva napred nazad napred nazad napravo izigra lebedovo ezero pri koeto padna po dype leda se spyka i toi se namokri ... az otidoh da my pomogna 6toto se pak tva zared mene stana i toi mi vika : ela s men da me stopli6 na 2 prese4ki ot tyka 1 fr ima kvartira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
Lele,po saglasna ne moga da buda..I ne6to za o4ite ako ne se kaje prosto nqma da e sa6toto..
Vednaj 1 mi kaza - "Ne me gledai taka s teq o4i,4e mi idva da te iznasilq."
Basi tva ako e svalka?!? Pliue6 i bega6
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Да мина да те взема или да взема да те мина?
Тва като го чуя вече ми се повръща![]()
"Искаш ли да гледаме някой филм в нас? "
... Пфф тея филми колко сме ги гледали![]()