- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина-"тооолкова голямо значение"
Въй, направо се комплексирах тука като ви чета мненията. Аз тука с моите метър и шейсет за къде съм...Ми да...аз съм миньончето на компанията. К'во, знаете ли какво е сладко всички да те гушкат, да те вдигат и да те лигавят все едно си бебе. ОТВРАТИТЕЛНО Е!
Аз искам да съм поне с десет санта по-висока, еба ти, като искам да кажа на някой приятел нещо на ушенце, или той трябва да се наведе малко, или аз да се надигна на палци. Апф...сигурно пра-пра-пра баба ми е японка...
^ няма нищо по - сладко от това да си миньонче ,, Явно хората , който те гушкат не са ти приятни![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Защо всички сте с толкова еднообразно мислене?? Момичето трябвало да е по ниско от момчето и т.н... Абе 1000 глупости видях в тази тема!!
Виждала съм красиви ниски момичета и красиви високи момичета. Някой ниски са грозни и биха били по красиви ако бяха малко по височки и някой високи приличат на кобили...Други пък ръста си им отива дори и да са 190 см или 150 и изглеждат страхотно....Тези неща зависят от другите черти на човека. Само ръста не определя дали един човек е привлекателен или не.
Не мисля,че височината има някакво значение,а тоя стереотип,че момичето трябва да е по-ниско от момчето е първобитен,а не за хора живеещи в 21 век.Всеки човек е красив така както го е създала природата,щом е такъв значи така му отива.Тва че ниските са хубави,а високите грозни беше наййй-смешното което прочетох тук.Само един дълбоко комплексиран от ръста си човек може да изтърси такава глупост.И като цяло повечеот коментари по темата са много комплексарски и неподхождат на интелигентен човек.Важното е всеки да се харесва такъв какъвто е и така и другите ще го харесат.
П.П: Чета,че има доста високи момичета.Ама къде се криете бе? Аз като вървя по улиците и все си мисля,че съм по-висока от всички (169 см).Най-добрата ми приятелка е 165см..и никога не ми е правело впечатление дали е ниска или висока,дори не мога да преценя кое се има за високо и кое за ниско..Никво значение няма.
Down On The Farm!!!
не всички харесват ниски или високи
аз мн не си падам по-ниски
165 см съм ..и като видя по-нисък от мен
ътц ..
деа нам не се впечатлявай толкова
за ко високите тряя са кобили
ем ниските ко са?!
джуджета ли ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Въпрос на вкус. Едни харесват високи, други ниски Важното е, че за всеки влак си има пътници...
иска ми се да сум висока колкото теб , аз сум 167
според мен и 2-те не6та си имат чара
бисоките - дълги крака , могат да станат модели ... и ходят по-бурзо хахаххаха
ниските - джобни гаджета , сладки са и си имат съ6то приимуштества
Тва което казвате,че високите са дългокраки,а ниските късокраки са глупости.Това зависи от пропорциите на човек.Виждала съм 175см жена с ебати късите крака и продълговат торс,така и нисичко момиче с дълги крака.
Down On The Farm!!!
^Да,но си момче,нали?
е да но все пак е много налиПървоначално написано от YouCantStopMe
....
Апффф, дълги крака + къса горна част + къс врат = ИИИУУУУЛ.
Къси крака + дълга горна част пак = ИУУУУЛ.
![]()
\Първоначално написано от hackberry
/ колкото повече толкова по-добре!
Down On The Farm!!!
За мен няма значение дали човек е нисък или висок.Е,при всички случаи не искам приятеля ми да е по-нисък от мен.
btw Висока съм 1.67 . . .
Първоначално написано от chuppiz
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
+1
Най - добре е да не се вслушваш в такива изказвания. Все ще си намериш някой за който височината не е от значение. Никой не си избира колко да е висок.![]()
ама по-добре висока![]()
аз като съм 1,55 не мога да стигна най-високия рафт в магазина![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ако беше мн хубаво да си кинта и 20, всички модели и манекенки щяха да са по 150см, имайки се предвид,че дрехите трябва да стоят хубаво, не говорим за крайности естествено
примерно ако имаме 2 моми4етас хубаво телосложение и 2-те и едната е 150 другата 173+ на по-високата ще й седи по-добре както дълга,така и къса пола и не само
всеки с мнението си,аз нямам нищо против ниските хора, просто не ме кефят![]()
![]()