.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Болки

Hybrid View

Повече от фен

Болки

...

Град
    Roma, Italia
    Зависи от кога имаш това течение.То може да бъде предизвикано и от антибиотици.Но като каза, че те боли ниско долу корема може да имаш киста.Не се плаши - само предполагам, а и не съм много компетентна по тази тема.Може да идеш на гинеколог.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    раЯ.. (:
    Абе никва киста, тя каза, че я боли и от двете страни.Най-вероятно нещо си се простудила и те поболват яйчниците .
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Цитирай Първоначално написано от InVic7us
    Абе никва киста, тя каза, че я боли и от двете страни.Най-вероятно нещо си се простудила и те поболват яйчниците .
    и аз съм на това мнение

Град
    Варна
    Понякога от антибиотиците съм чувала , че се получава течение , но тъй като не съм имала , не мога да ти помогна. Най-добре се консултирай с гинеколог.
    Envoi moi ! ;]

Понякога болките са нормални.Ако след като оздравееш все още те боли - отиваш на видеозон и готово.А на каква възраст си?

Повече от фен
    ...

Град
    Варна
    с какъв препарат си правиш личната хигиена?

Град
    Варна
    Купи си Triclobacter , премахва възпаления и е изключително нежен към кожата.Продава само в аптеките, цената му варира между 7 и 9 лв, зависи от коя аптека си го вземете. Опаковката е 200 мл, цветът е синьо-зелен.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Варна
    да, може и лактацид, а има и един интимен гел на Агива, мисля че и той ще свърши работа.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Понякога от лявата, понякога от дясната страна- минавало ли ти е през ум да засечеш на кой ден от цикъла ти се появяват болките? Може би се касае за овулация, която ти дава сигнали кога настъпва

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от n_ivajlova
    Ами на 16 съм...бтв течението ми спря но леко ме сърби входа на влагалището..спазвамси идеална лична хигиена..секс не съм правила от 1 месец...(: и вече не ме боли мн мн рядко мн ниско долу и то супер лекичко...едвам се усеща...(:
    За болките не се безпокой.Иначе течението се е изострило от приема на антибиотици.Щом сърби,не е на добре.В никакъв случай не го чеши.Ако имаш дамски душ,свари си концентрирана отвара с лайка или смрадлика,и като изстине така,че да не го усещаш да ти пари,си направи дамския душ.Друг вариант,по-непрепоръчителен,е вода и сода бикарбонат.(Желателно е водата да е преварена).Прави си някаква такава процедура всеки ден в продължение на 10-ина дни.Ако няма никакъв ефект,отиди на гинеколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си