.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Фон дьо тен Флор Мар(доволни ли сте)

Понеже имам на места доста белези от пъпки и тук там някоя гадна пъпка наскоро си взех фон дьо тена на Флор Мар и се чудя дали има други, които го ползват? Добре покрива, но ме притеснява дали не запушва много порите и от това да ми се появяват още гадории
    Вие на какво мнение сте? И ползвате ли такива неща, за да прикривате гадните белези? Аз обикновено не си слагам грим, само където има да се крие нещо. Иначе много мразя...

Град
    Varna
    Ползвала съм го и ако си улучила цвета,ще стои г/д добре. Но аз лично предпочитам други марки..

Град
    Wonderland
    Ако има пъпки си вземи антибактериалната пудра на Манхатън,защото изсушава пъпките,понеже съдържа цинк,а има и добра покривност,според мен фон дьо тенът ще ти доведе доста по-големи проблеми.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ако има пъпки си вземи антибактериалната пудра на Манхатън,защото изсушава пъпките,понеже съдържа цинк,а има и добра покривност,според мен фон дьо тенът ще ти доведе доста по-големи проблеми.
    Аз пък си мисля, че каквото и да е все вреди на кожата. Дали пудра, дали коректори... все си е химия. Но нямам избор. Винаги си мисля " ся какво ще ми стане ако спра да се мацам?! " Обаче белезите наистина са много гадно нещо и предпочитам да си слагам грим.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    не мисля,че ще е много добър като съдя по качеството на лака и течното червило

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Аз пък си мисля, че каквото и да е все вреди на кожата. Дали пудра, дали коректори... все си е химия. Но нямам избор. Винаги си мисля " ся какво ще ми стане ако спра да се мацам?! " Обаче белезите наистина са много гадно нещо и предпочитам да си слагам грим.
    Използвай крем :контратубекс(срещу белези) или Виши Нормадерм,наистина неприятно е да се разкарваш с възпалена кожа,но сега са все почивни дни,може да спреш да се клепаш.

Град
    Bubble Land ((:
    Според мен не е много добър избор Пробвай на Мейбълин - Афинитон много съм доволна от него

Hip hop dance club Bubble Gums

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от addicted2y0u
    Според мен не е много добър избор Пробвай на Мейбълин - Афинитон много съм доволна от него
    +1 super e
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Варна
    Не знам как стоят нещата при теб точно , аз проблеми с белези и пъпки нямам , но пък имам много чувствителна кожа , която се възпалява и от най-малкото , поради което ползвам фон дю тен La roche- posay - Toleriane
    Искам да ти кажа , че винаги съм търсела нещо такова , лесно попива , не запушва порите , тъй като е много деликатен към кожата и е създаден специално за лесно възпалима и чувствителна кожа.
    Можеш да го анмериш в по-големите специализирани магазини за козметика и в аптеки Санита , където между впрочем ме насочиха към него. Има също и на Vichy подобен фон дю тен , но нямаше точно моят цвят - цените им са еднакви така , че нямат разлика , въпроса е от коя марка ще си намериш точния цвят. Когато го сложиш , не си личи от 500 километра , че имаш фон дю тен , което значи , че и добре попива.
    Преди 2 месеца , аз го закупих за 40 лева , някой са го купували за 38 , но горе-долу цената му е в тези интервали.

Опаковката е от 30 мл.
    Envoi moi ! ;]

Re: Фон дьо тен Флор Мар(доволни ли сте)

Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Понеже имам на места доста белези от пъпки и тук там някоя гадна пъпка наскоро си взех фон дьо тена на Флор Мар и се чудя дали има други, които го ползват? Добре покрива, но ме притеснява дали не запушва много порите и от това да ми се появяват още гадории
    Вие на какво мнение сте? И ползвате ли такива неща, за да прикривате гадните белези? Аз обикновено не си слагам грим, само където има да се крие нещо. Иначе много мразя...
    аз не бях доволна. ползвах го 2 седмици и кожата ми започна да се лющи
    Туристически портал - www.Hotelite.Info !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Хубав е, но не е за лице с дефекти.

Ако държиш да е фдт, вземи си на Vichy - 26 лева е мисля.
    Покрива перфектно и е с термална вода.

Най-доволна съм от коректора който на MEYBALINE той се използва и като фондьотен.Също и на MANFAXTOR е хубав.

Цитирай Първоначално написано от intotheblue
    Най-доволна съм от коректора който на MEYBALINE той се използва и като фондьотен.Също и на MANFAXTOR е хубав.
    Научи се да пишеш бе,ееееее!!!***** неграмотницата заспала.

Искам да ви питам за някой хубав фон дьо тен.. Всички които съм ползвала стоят като прах .. не ми харесва.. искам лицето ми да стои изчистеноо.. и да не се виждат черни точки, пъпкии.. Предложете някой.. :P
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Супер фен Аватара на sunshine955
    +
    smile-it's the second best thing you do with your lips

И аз имам афинитон,обаче изобщо не е покривен и няма да ти върши никаква работа при твоя проблем...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Афинитон на Мейбълин страхотен е \/ \/ \/

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    +
    ахам
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си