- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен Флор Мар(доволни ли сте)
Понеже имам на места доста белези от пъпки и тук там някоя гадна пъпка наскоро си взех фон дьо тена на Флор Мар и се чудя дали има други, които го ползват? Добре покрива, но ме притеснява дали не запушва много порите и от това да ми се появяват още гадории![]()
![]()
Вие на какво мнение сте? И ползвате ли такива неща, за да прикривате гадните белези? Аз обикновено не си слагам грим, само където има да се крие нещо. Иначе много мразя...![]()
Ползвала съм го и ако си улучила цвета,ще стои г/д добре. Но аз лично предпочитам други марки..
Ако има пъпки си вземи антибактериалната пудра на Манхатън,защото изсушава пъпките,понеже съдържа цинк,а има и добра покривност,според мен фон дьо тенът ще ти доведе доста по-големи проблеми.
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Аз пък си мисля, че каквото и да е все вреди на кожата. Дали пудра, дали коректори... все си е химия.
Но нямам избор. Винаги си мисля " ся какво ще ми стане ако спра да се мацам?!
" Обаче белезите наистина са много гадно нещо и предпочитам да си слагам грим.
не мисля,че ще е много добър като съдя по качеството на лака и течното червило![]()
Използвай крем :контратубекс(срещу белези) или Виши Нормадерм,наистина неприятно е да се разкарваш с възпалена кожа,но сега са все почивни дни,може да спреш да се клепаш.Първоначално написано от uSmivKaLovE
Според мен не е много добър изборПробвай на Мейбълин - Афинитон много съм доволна от него
![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
+1 super eПървоначално написано от addicted2y0u
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Не знам как стоят нещата при теб точно , аз проблеми с белези и пъпки нямам , но пък имам много чувствителна кожа , която се възпалява и от най-малкото , поради което ползвам фон дю тен La roche- posay - Toleriane
Искам да ти кажа , че винаги съм търсела нещо такова , лесно попива , не запушва порите , тъй като е много деликатен към кожата и е създаден специално за лесно възпалима и чувствителна кожа.
Можеш да го анмериш в по-големите специализирани магазини за козметика и в аптеки Санита , където между впрочем ме насочиха към него. Има също и на Vichy подобен фон дю тен , но нямаше точно моят цвят - цените им са еднакви така , че нямат разлика , въпроса е от коя марка ще си намериш точния цвят. Когато го сложиш , не си личи от 500 километра , че имаш фон дю тен , което значи , че и добре попива.
Преди 2 месеца , аз го закупих за 40 лева , някой са го купували за 38 , но горе-долу цената му е в тези интервали.
Опаковката е от 30 мл.
Envoi moi ! ;]
аз не бях доволна. ползвах го 2 седмици и кожата ми започна да се лющиПървоначално написано от uSmivKaLovE
![]()
Туристически портал - www.Hotelite.Info !
Хубав е, но не е за лице с дефекти.Първоначално написано от addicted2y0u
Ако държиш да е фдт, вземи си на Vichy - 26 лева е мисля.
Покрива перфектно и е с термална вода.
Най-доволна съм от коректора който на MEYBALINE той се използва и като фондьотен.Също и на MANFAXTOR е хубав.
Научи се да пишеш бе,ееееее!!!***** неграмотницата заспала.Първоначално написано от intotheblue
![]()
Искам да ви питам за някой хубав фон дьо тен.. Всички които съм ползвала стоят като прах .. не ми харесва.. искам лицето ми да стои изчистеноо.. и да не се виждат черни точки, пъпкии.. Предложете някой.. :P
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
+Първоначално написано от addicted2y0u
smile-it's the second best thing you do with your lips
И аз имам афинитон,обаче изобщо не е покривен и няма да ти върши никаква работа при твоя проблем...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Афинитон на Мейбълин страхотен е \/ \
/ \
/
![]()
ахамПървоначално написано от sunshine955
Просто аз