.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

До кога на сухо?

така ето и моя въпрос хващате си ново гадже .... според вас до кога е редно да го държите на сухо (момичетата имате ли си някакви срокове определени от вас в които уж да тествате момчетата) иии към момчетата какво ще провокира в съзнанието ви ако се окаже че новата ви приятелка е супер мръсница (дали ще се усъмните че е курва или ще ви се промени ли мнението за нея) ?

П.С. с приятели започнахме да спорим на тази тема и в гози ред на мисли би ми било интересно да чуя и вашето мнение.
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Мен Ани ме държа 2-3 седмици то и не бързах то след 1 месец стана

мн зависи от възрастта на която сте и от самото момиче...иначе колкото повече натискаш да се случи е възможно тя толкова повече да се дърпа.изчакай да си дойде от самосебеси
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Преди втората седмица не пускам попринцип.

не съм спала с никое друго момче освен със сегашния ми приятел без тва връзките ми бяха кратки пък и бях девствена...

Град
    Питай ме... :)
    Пффф.... при мен що винаги на 3-тия ден сами си искат от мен... къде ги намирам такива...

Guest
    Зависи от възрастта на момичето,от това колко партньора е имало и всъщност повечето смятаме може би .. "тоя се'а ако му пусна на 1та вечер съм е*аси лесната.." ..

Град
    stz..;p
    Амии .. за мене лично.. трябва да мине месец-два и да съм сигурна , че ме обича .. 'щото като ги знам половината момчета к`ва стока са ии ..
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

първия го държах едно година а втория до втория месец защото не настояваше а и разбрах че ще бъдем още дълго време заедно и е така вече година и нещо продължаваме да сме заедно
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    не мисля че има някъв срок, когато се случи

Жените се нуждаят да се чувстват обичани,за да правят секс!Аа мъжете се нуждаят да правят секс за да се чувстват обичани!
    Тъпо е да има някакъф срок....
    Аз съм на мнение,че когато и да спиш с някое момче,не е гаранция 1-во,че те обича и 2ро че ще се задържите дълго.
    Всичко е преходно....а гаджетата са наистина нещо временно и не си заслужава да се надявам и мечтая за това как ще се ожениме едва ли не....така че САМО времето ще покаже...Илюзиите и мечтите за един човек са адски тъпо нещо!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нямам фиксиран срок. Не виждам много смисъл в определянето на график за първа целувка, първи секс и подобни. Не мисля, че щом момчето иска секс, това непременно значи, че е с теб само заради това. Пък и щом и двамата го искаме не виждам защо да чакаме. Със сегашния ми приятел го направихме на втората седмица (13тия ден да съм по-точна) като на мен чакането ми се стори много Държа да отбележа, че аз бях инициаторката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Wonderland
    Какви са тия срокове?Ако харесваш момчето,въбужда те и искаш да правие секс-правите го.

Град
    pernik
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Какви са тия срокове?Ако харесваш момчето,въбужда те и искаш да правие секс-правите го.
    браво мацка, наи-доброто мнение

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    С първия ми приятел го направих след 10 месеца (просто така се случи по ред причини). Със следващия предполагам че ще изчакам поне месец.

kogato ti doide otvutre
    tova e estestven protses koito ponqkoga iziskva mesetsi dr put sekyndi

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    1q mi go durgah blizo 5 meseca

Супер фен Аватара на sladkalady
    Всичко зависи от момчето-ако той ми докаже ,че не е с мен само заради секса няма да има никакъв проблем.С момчето, с което съм в момента го направихме след четвъртия месец(въпреки ,че ми беше първия) и не съжалявам,защото от тогава той мн се привърза към мен

Град
    pernik
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    С първия ми приятел го направих след 10 месеца (просто така се случи по ред причини). Със следващия предполагам че ще изчакам поне месец.
    не мога да разбера, защо се заричате: 1,2,5 месеца?

Град
    Wonderland
    Аз не мисля,че ако момчето чака момичето определен период-то доказва нещо-любов,уважение,бла-бла.Връзката е да се консумира,а сексът е от първостепенно значение,ако сексът липсва-няма връзка,ако си мислите,че има-то това не е истинска връзка,ами някаква фикция.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    С момчето, с което съм в момента го направихме след четвъртия месец(въпреки ,че ми беше първия) и не съжалявам,защото от тогава той мн се привърза към мен
    От начина, по който си го написала, излиза че се е привързал много към теб, само заради секса.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Има ли любов между двама има и секс,няма любов няма секс

Град
    In the middle of Nowhere
    Зависи..Може да му пусна и на 1вия час
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Тогава когато си сигурна в това,което искаш и си напълно убедена,че това е човека с когото го искаш тогава.Няма определено време за това кога да правип секс със нов приятел (гажде).

Цитирай Първоначално написано от bebok
    kogato ti doide otvutre
    tova e estestven protses koito ponqkoga iziskva mesetsi dr put sekyndi
    и аз съм съгласна с теб. просто много момичета си мисят ме примерно като си легнат с някого на 2рата или 3тата седмица и ще я помиси за леко момиче и т.н. и ей такива щуротии. ако вс е изчисено по график се губи магията от момента от преживяването... нз поне на мен ми се струва изкуствено. не ти ли идва от вътре не си е работа
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си