- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Шили ли сте си някога дрешки?
:P
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Не, но много искам да се науча и да си направя мноооооого корсети, много ризки и много панталонки.
Дотолкова съм се зарибила, че почти ежедневно гледам портали за шиене и врънкам мама да оправи шевната машина.. е, не че майка може да шие де, но ако поне имам правилно работеща машина, ще си намеря някой, който да ме научи да шия.
Предполагам темата е всеки да си показва творенията, но тъй като аз нямам.. го обръщам на дискусия.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, шия.
da i produljavam![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Оххх това ми е мечта![]()
Веднъж се бях опитала да си преправя едни дънки и стана ужаснообаче МНОГО искам да мога да си шия сама дрешки уааа
![]()
И аз искам, ама не мога.Първоначално написано от cherrypezz
![]()
cherry*kiss
Ми тъй като мечтата ми е да стана моден дизайнер би трябвало да умя това...но аз не го мога все още...имам много хубави скици и си мечтая да ги реализирам,но за целта трябва да си намеря учител...и мисля през лятото да ходя на някакви уроци..нз![]()
To infinity and beyond.
ох и аз така опропастих едни дънки ( иначe ме влече тва си съчетавам разни дрешки и аксесоари )... ех едва ли имам бъдеще в модната индустрияПървоначално написано от cherrypezz
. ~
Be careful what you wish for 'cause you just might get it!