- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Коя смяна предпочитате - първа или втора ?
В нашето даскало има само първа смяна....,но аз определено си мисля,че ако имахме втора смяна щях да предпочитам нея![]()
To infinity and beyond.
Втора. Обичам да спя до късно и да уча нощем до 3-4 часа.
Първа естествено. Това да нямам време да се изпикая дори хич не ми допада.
Първа смяна естествено. Единственият плюс на втората е, че си доспиваш с някакви 2-3 часа. А нито можеш да си научиш като хората, нито пък да излезеш, нито нищо. Ама какво да се прави![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първа.
Повече ми допада, защото след това имаш цял ден да правиш каквото си пожелаеш, а втората по-средата на деня да висиш в училище е супер некомфортно и някак си по-некадърно ми е да стоя цял следобед на училище.
Първа.Ставането сутрин не ми е кой знае какъв проблем , пък и после целия ден е пред мен.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Втора тъй като хем си се наспивам...и ако вечерта не съм си научила спокойно мога да си кажа : " Защо да свърша работата днес,като мога да я свърша утре ? "![]()
Ние нямаме такова нещо като смени, ама най ми е кеф като имаме лекции от 12 и половина.Така човек може да обядва, ако е гладен, при условие, че хууубаво се е наспал.Кеф!!! А много мразя да ставам рано, особено ако навън е тоолкова студено.Бля.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Първоначално написано от GbSy
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
poprincip parva ama se v drugata smqna sa po qkiteeeee![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Определено предпочитам първа смяна.. поне мога да си организирам времето!Пък и обикновено остава време и за други работи освен учене :P
.
Първа, защото имам повече времеПък и аз цяла година съм първа и нямам избор. Ама така ми е перфектно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първа, защото като ида сутрин от 7.30 и съм до обяд до 13.00 часа, уча горе-долу до 15.00 часа и така имам цял свободен следобед, за сравнение със втората смяна - от 13.00 до 19.00, прибирам се, отмарям малко, сядам на компа, вечерям и лягам..плюса е че сутрин поне се наспиваш, но пък все едно деня ти отива на кино...все пак от 8.00 до 13.00 е по-зле отколкото от 15.00 free
В моето даскало се учи само първа смяна. На мен лично ми харесва повече, защото имам време почти за всичко. Лошото е обаче като ни треснат по 8-9 часа и още 5 практика и не мърдам от даскалото до към 5 следобед![]()
Първа определено. Особено ся, когато съм 2ра се убедих съвсем. Изобщо не ми стига време за нищо, докато когато съм си 1ва, всичко си е супер. [:
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Все ми е тая...
Моето училище сме само 1ва..и искам, не искам...![]()
Така имам повече време, но ми липсва 2рата, защото не мога да се наспя...![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Първа..С тая скапана втора смяна не ми остава време за нищо..Нито мога да си науча, нито да изляза някъде..И като се върна от даскало съм като парцал...Особенно ако е било топло през деня![]()
Първа
вторанаучавам си вечер и се наспивам ..първа смяна ми е мъчение с това ранно ставане .. и да сам първа пак не си оползотворявам времето като се прибера спя ..