Цитирай Първоначално написано от Default
Здравейте. Момче на 15 съм. Преди 30-тина минути се си набих 1 чикия и като свърших ме заболя. Видях че е излязла по-малко сперма от обичайното, хванах пенисът си за началото, стиснах леко и продължих до краят му. Това движение "изтиска" останалата част от спермата(приблизително 1/3) която очевидно някак се беше заклещила вътре? Сега ме болеше още повече. Отидох до банята да се измия. След това се изпиках, но докато пикаех продължи да ме боли. Като се изпиках имах същото чуство че пак има още малко течност заклещена вътре.. Направих същото движение и изкарах нещо като струя от урина. Това вече заболя ужасно много. И сега ме боли но през времето болката отихваше и сега е приблизително малка. Какво да правя утре да ходя ли по лекари и ще трябва ли да зема родител със себе си ако да?
Дано сте разбрали всичко и очаквам отговори с нетърпение.

описанието е недостатъчно за категорично заключение, но във всички случай се научете и добийте полезният навик ДА УРИНИРАТЕ СЛЕД ЕЯКУЛАЦИЯ!
не е казано, че трябва да стане 2 секунди след изпразването.
при млади момчета без опит съответната мускулатура непозволяваща ретроградна еякулация е силно контрахирана и трябва малко време за да може да се уринира нормално, но ви уверявам, че ако не ви домързява и в млади години усвоите този навик - да уринирате след еякулация - ще си спестите много неприятности в половия живот, особено след инцидентни полови контакти.

ПС: Ако има някакво значение не водя полов живот.