Цитирай Първоначално написано от Dizziness
Работата е следната ... Нямам приятели. Не мога да разчитам на никого. Дори любимият ми човек снощи каза: "Не ме занимавай!". "Приятелките ми", една от коите познавам от детската градина, не дойде да ме види, когато бях болна, а видя някакво момче от класа (което беше с изкълчен крак.) Преди бях много голям инат, но вече не съм и го използвам за постигане на цели, не срещу приятели. Егоист съм, не обичам някой да се меси в моите неща, ако например някой поиска услуга от мен, помагам, но когато преди това са говорили зад гърба ми, така дискретно им подминавам желанията. Нямам думи да опиша колко ме мрази класът ми, като някаква аутсайдерка съм. Завиждат ми за ума, тялото и способностите ми, момчетата ме харесват, момичетата ме мразят. (На 16 години съм, понеже знам, че все някой ще попита.) Та ... някакви съвети или мнение? Единственото нещо, което искам е добри приятели, за които да се хвърлям в огъня, но да знам, че и те ще го направят за мен!
Поне си разбрала колко са ти приятелки,а за това с класа ти...интересува ли те мнението,на някой,за който не ти пука?