- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без приятели.
Не съм съгласен, не можеш да си вадиш мнение за авторката (визирам второто изречение) от 1 параграф.Първоначално написано от iv4oiv
По темата:Всички са егоисти в по-голяма или по-малка степен. След като помагаш, не ми се вярва да си чак такъв егоист. Това че не помагаш когато са ти говорили зад гърба също не те прави егоист, а показва че имаш гръбнак, което е хубаво. Недей да се превръщаш в краен конформист за да те хареса някой. Повярвай ми не си струва. Всеки човек е ценен, само докато е уникален и различен от другите. Превърне ли се в част от стадото, вечене струва нищо. Забелязал съм също че хората (бидейки глупави като цяло, не ми казвайте да не слагам вс под общ знаменател, масата хора действително са тъпи) имат навика да намразват всички по-умни от тях. Моят съвет е да се присламчиш към друга среда, в която да си намериш приятели. Един курс по английски или друг език е добра възможност. Или можеш да запишеш някакъв спорт. Можеш да пробваш и с импулса или флиртчето, но не ги препоръчвам, това са средите на общо взето най изпадналата част от поколението и там съмишленици едва ли ще намериш. Още много мога да изпиша, но ще се спра до тук. Надявам се че съм помогнал.
Welcome to the end of the thought process.