- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос най-вече към момичетата
Момичета искам да ви попитам нещо. Всеки ден дали по улицата дали в даскало гледам някви супер красиви момичета дълги коси хубаво тяло и в момента в които погледна към лицето и виждам една маска от фон дю тен (или както се казва не съм запознат с женската козметика). Искам да попитам за толкова грозни ли се смятате ,че не искате да покажете естествената си красота с която сте дарени ?
да уеедна мацка от нашето даскало ама отдалече е мн сладурска има присъдени кичурчета боядисана коса обаче кат застана до нея мали мн фон дьо тен
не че аз не си слагам ама при нея е грозно
тъй че внимавайте момичета колко си слагате
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз имам един пример. Като ме приеха таз година в ново даскало и харесах една от класа викам чакай ще я заведа на кафенце. Всичко мина по вода и на края изпратих я аз до гарата а тя ме прегърна и се доближи леко. Естествено не съм тъпак и знаех че трябва да я целуна но като се доближих и а да я целуна ама като видях колко грим имаше и просто се отказах. То кат ша целуваш нещо поне целувай момиче а не маска от грим.
че и ти се правиш...Първоначално написано от varnen4e
Еми точно..харесал си тая с грима...
В повечето случаи прикриват естествена грозота с грима![]()
еми има ги и такива.![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Като видя някоя такава по улиците избухвам в истеричен смяхама те си мислят че са красиви
еми друго си е да се наклепеш с 39827548346 тона фдт и още толкова пудра..още по зле онези които си купуват по тъмна пудра..и стават оранжеви
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
^ да използват перлии стават все едно ги е опърлило слънцето на Коста Рика
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
да се чудиш да плачеш ли да се смееш ли...![]()
I did
мн е грозно с тия фон дио тени аз сум на 17 год и несам си слагала никога такова лаино няма да си сасипвам кожата я ... наистина има хора с пупки по лицето които трябва да се прикриват ама тия пикли по на 12-14 год не прикриват а маскирват лицата си (puke)
ние от нашия клас такива индивиди нямаме (слава богу) ам иначе имам приятелка дето няма нито пъпки нито черни точки а слага толкова много пудра че става ОРАНЖЕВА ама като морков става..незнам къф му е проблема на тфа детеПървоначално написано от daru6a1
![]()
I did
То е смешно и отвратително като видя такава и направооумерено ще е най-добре
MaLty,проблема си е изцяло нейн,тебе някой насила да те кара да си слагаш?
щом се харесва,така ще изглежда.
Голяма част от девойките с многото грим имат доста проблемна кожа и вместо да я лекуват, я прикриват с фон дьо тен, пудра, руж и т.н. Което пък засилва проблема и се налага да слагат още повече фон дьо тен, пудра и руж. Доста е гнусно.
Имам колежка в университета, която очевидно иска лицето й да изглежда много много бледо и слага адски много фон дьо тен, които дори от далече си личи и имаш чувството, че всеки момент ще се разтече. Ужасна е.
Saatana vittu perkele hate crew!
Наистина повечето прекаляват и вместо да прикрият нещо,ясно акцентуват на лицето си,което в повечето случаи контрастира на цвета на останалите им открите части от тялото.Гледката просто е смешна и самите момичета не осъзнават,че това всекидневно използване на фон дьо тен довежда до доста проблеми с кожата.Една някогашна приятелка от училище постаянно използваше такъв грим и вечер като я види човек,не би я познал,толкова бледа,лицето и е загубило всякакъв естествен цвят,много жалко.Повечето момичета така се вманиачават,че сутрин стават по-рано предварително да се оправат,за да не ги види приятелят им без грим и прочие-ех,то ако ги харесват само заради едната външност,не знам до къде са стигнали......
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
просто са твърде пъпчасали от прекомерната употреба на фдт,пудра и руж,чиято употреба са започнали в следствие наблюдаването на фотомоделите,актрисите и по-възрастните от тях.
и тъй като с времето пъпките,черните точки и несъвършенствата се увеличават,използването на грим става наложително.
![]()
други пък се смятат за прекалено бледи,прекалено мургави и т.н и затова си слагат съответно по-тъмен или по-светъл нюанс фон дьо тен.
Много са ми смешни мацките с фон дъо тен. На тази възраст нямаме нужда от гримове и прочие. Обаче някои са си втълпили, че с грим са много красиви... Наистина много жалка картинка. Най-хубава си е естествената красота. ; )
Има едно момиче от класа ми, която без грим не можеш да я познаеш - изглежда толкова... страшна! xD От сега не може да излезне от вкъщи без грим, а какво ли ще прави след 5-10 години...
Бивша съученичка пък се изрусяваше всеки месец. И нея ще ми е много интересно да я видя след време. Ако на 25 все още има коса, ще й стисна ръката...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
алеллее от моя клас има едни "красавици" дето си слагат толкова много фон дио тен и пудра, че блузите им и якетата са омазани целите, пък и тея момичета си купуват много по-тъмни от кожата им и става така че лицето им е оранжево или кафяво а шията им е бяла![]()
супер грозно стои, отвратителнооо
толкоз са ми смешни
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми много грозно стои, защото повечето слагат много по тъмен цвят от този на кожата им и го ранасят както трябва. Поне да слагат равномерно и навсякъде, а не като се види шията и лицето се открива огромна разлика и фон дьо тена стои като някаква маска. Аз например искам цвета на кожата ми да е по-светъл. Не разбирам какво им е по-хубавото като се напляскат с толкова грим. Хората имат много странна представа за кожата-искат да е тъмна... Плюс тва от фон дьо тенът се разваля кожата и става като на петна и вече неможеш да излезеш без него.
Да, точно тва имах предвидПървоначално написано от gabi_94
![]()