- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли "Хай Клуб"
Четете ли списанието и харесва ли ви като цяло.Има интересни рубрики.Мнението ви за него?
Извинявай, ама тая тема ми се вижда тъпа..
Не, не чета Хай Клуб, нищо не мисля за списанието.
По-добре си преустанови дейността в смислена активност, съвет е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
гланцът не е хубав за тоалетна хартия :/
не бе, иначе като бях на 11-12-13 съм гледал няколко броя. то е за г/д толкова годишни, все пак![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Че кое му е тъпото на списанието?Все пак всеки със вкуса и предпочитанията си.Аз го чета това списание сигурно повече от 5 години и не ми е омръзнало още.
за мен това е жълт вестник с гланцирани цветни страничкиОбаче си прав всеки с вкуса си.
По-миналото лято си го купих,за да има кво да чета на плажа. Да ти кажа честно, нямам абсолютно никакви спомени кво четох в него, ама то защото си бях накупила още няколко такива списанийца, че беше голяма скука докато всички станат адекватни. Както и да е, идеята беше, че не е нищо ново, Космополитън беше по-интересно с онея тестове в него. ;д
Нека не е тъпо - просто отсъства смисъл.Първоначално написано от x3eme
Ако имаш време излишно за следене на тийн клюки никак не е лошо. Идеята е, че повечето хора гледат други неща в едно списание/вестник/носител на четиво някакво.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
обичам светските клюки и го чета когато се сетя за него![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Преди няколко години си го купувах редовно, ама ми мина манията.![]()
![]()
nicolepcd
Не си първия който ми казва,че съм страненПървоначално написано от psychopath
.
По темата:Списанието има интересни рубрики,интересни статий за светския живот във Холивуд,за певци,певици,актьори и т.н.
За товва попитах дали ви харесва и дали го четете.
Четох го преди като имаше еротични разкази накраяИначе за кво ми е да чета някакви безмислени глупости като "кюки от "личния" живот" на някакви "звезди". Това е безмислено...
As S1m
KuRwA
![]()
^^Еротичните разкази отдавна ги махнаха и така е по добре.Все пак това е списание за тийнеджъри и такива публикаций не са особено полезни.
'Имате ли снимки с чекисти ?'
Култово беше
Офф* ^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
При твоето ниво на интелектуално развитие, можеш да четеш 5 години един и същи брой и да не ти омръзне. Проблемът не е в нашия телевизорПървоначално написано от x3eme
![]()
Grumpy old madman
СТАТИИ...не статиЙСтатий е нещо като мъжки род на статия
![]()
И не,не го чета.Четох го преди 2-3 години...и Браво четох...и сега като си направя сметка колко пари съм дала за тези тъпи тъпи тъпи списания ми се реве![]()
![]()
Не мисля че пишат нещо което ме интересува и да не съм го разбрал поне 2 седмици по рано от световната дива мрежа
Преди 4-5 години си го купувах редовно заради плакатите. А и от време на време пишеха за разни рок-групи, които харесвах. Но качеството ставаше все по-зле. Сега по-скоро бих си купила вестник "Шок".
"Совите не са това, което са.."
не
преди около 2 години го купувах,както и ''блясък''.
сега нещата,които пишат,слабо ме вълнуват.
Аз пък си мислех, че това списание го четат момиченца (!!) до 14-15 години, както правех и аз... но явно не.
Tъжна история.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
мн оригинален,няма що.. по темата ; да,редовноПървоначално написано от Canis_Dirus
не се изказвай неподготвен,прасе
^ Не знам дали е оргинален, ама си е много прав. Хората по принцип се развиват и минават на по-нормални четива.
И аз съм го чела, ама на 13-14 като съм била сигурно. Сега никъв шанс да давам 2 кинта за да чета пълните простотии.
А иначе май още си пазя колекцията с плакати някъде![]()
Madness is genius.
имах само един брой от него и то от 2005 май..не го чета
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...