.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Лесно ли се отслабва през зимата??

Здравей (:
    Щом казваш, че като си била малка си имала "супер тяло" съм сигурна, че и сега е възможно да го постигнеш.
    Независимо от това какъв сезон е, човек като има желание, успява да изпълни целта си
    Моят съвет е задължително сутрин да закусваш, да се храниш редовно (през 3-4 часа) със ПОЛЕЗНИ храни. Наблегни на плодовете (ябълки, круши), млечните продукти (нискомаслени са за предпочитане), яйцата, месото (не мазно и пържено!). Яж овесени и сурови ядки (бадеми, лешници, кашу). Намали калоричните изкушения- шоколадчета, кроасанчета, чипс.. и тнт. Спри газираното! Спри бързите закуски (хамбургери, пици, баници)!
    Захвани се с някакъв спорт, ако нямаш време или възможност прави поне по 15мин упражнения в къщи- скачай на въже, върти обръч.. В нета има всякакви упражнения, ако потърсиш - ще намериш.
    Ако тези неща ги направиш в продължение на месец, гарантирам ти, че ще отслабнеш поне с 5кг
    И да, недей да се ограничаваш напълно от всичко, няма полза, а и можеш да си докараш някакво психическо разстройство. Хапвай си, понякога, но в много малки количества и никога късно вечер (Говоря за "забранените храни).Примерно една- две шоколадови бисквитки, изядени сутринта, няма да ти се отразят на фигурата, но ще си ги хапнеш с удоволствие, ако ти се е дояло сладичко.
    Така че, не е трудно.
    Просто е нужно желание и постоянство

fre3styl3
    абсолюно права си! страхотни съвети браво
    Яжте моркови, да сте здрави!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и аз съм на 15 и аз тежа доло горе колкото теб(само че аз съм 58 )и като малка бях по слабичка обаче като се преместихме тук понеже нямаше мн деца(то и ся няма мн хора на моята възраст)и както всеки ден излизах да играя пред блока тука изведнъж почнах да водя по застоял живот(единствения плюс на стария ми квартал беше това че постояно имах движение..иначе тук е много по хубаво де )и аз искам да сваля някой друг килограм..та имаме цяла зима що да не успеем само покрай Коледа и Нова година е малко опасно ама.. fre3styl3 даде мн полезни съвети :P късмет и само внимавай да не станеш цялата в стрии

Cruel Intentions

абсолютно същото е и при мен :P ще се борим заедно и ще видим к`во ще постигнем Иначе колко си висока?? Аз съм около 160 ;(

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1
    probvai s tezi yprajneniq.
    ina4e izrazxodvai pove4e kalorii otkolkoto priema6 i...... kogato te xvane lakomiq d1v4i d1vka
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

да бе.. дъвката е ужасно вредно нещо.. много хора са ми казвали, че се получава язва ако дъвчеш много и наистина ми става много гадно от дъвките Все пак благодаря !

аз съм висока 1.64
    и тежа 41, 42 кила... много или малко съм?
    питам сериозно!

:O е ти пък вече си супер слаба.. нз може да имаш стройна слаба фигупа ама така като ми казваш сигурно си като скелет слабичка.. ама всеки с проблемите си.. иначе ти как се чувстваш??

Може да е с по- лек кокъл.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ами аз внимавам с яденето.. щото преди бях плондер.. ако искаш ще ти дам моя снимка да видиш че не сум много слаба.. www.mishlety93.aha.bg

Ааа, добре си си имаш много хубави крака и си много сладичка ;]] а преди колко си тежала, щом казваш, че си била "плондер" ??

бях висока 1. 60 и тежах
    60 кила
    ама сега се харесвам.. и краката си харесвам
    мерси за комплимента

wow.. как свали толкова много килограми?? и такива ли ти бяха краката

според мен, morkofka, си прекалено слаба... 3,4 кг. отгоре ще ти се отразят добре

свалих ги за 6 месеца, не ям мазно, сладко, солено, пържено,бял хляб.. всякакви тестени изделия, газирано!
    И те така.. и продължавам в същото темпо..
    пп; краката ми бяха много зле.. все едно двата ми сегашни са равни на единия ми предишен .. малко объркано го написах!
    и ти ще остлабнеш.. успех ти желая и много ВОЛЯ!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    През зимата се качва по принцип. По-добре отложи диетата за пролетта.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    С отлагане нищо не става.

Аз пък не те съветвам да се храниш през 3-4ч. Тъй като консумирането на плодове не се води като хранене. А е хубаво да ги вмъкваш между храненията, както и да пиеш достатъчно течности (около 2л на ден). Също и да НЕ наблягаш на яйца и меса

Диетите не ги мисли!!!

"И да, недей да се ограничаваш напълно от всичко, няма полза, а и можеш да си докараш някакво психическо разстройство." - fre3styl3 ти до психични растройства ли си стигал?

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Аз пък не те съветвам да се храниш през 3-4ч. Тъй като консумирането на плодове не се води като хранене. А е хубаво да ги вмъкваш между храненията, както и да пиеш достатъчно течности (около 2л на ден). Също и да НЕ наблягаш на яйца и меса

Диетите не ги мисли!!!

"И да, недей да се ограничаваш напълно от всичко, няма полза, а и можеш да си докараш някакво психическо разстройство." - fre3styl3 ти до психични растройства ли си стигал?

Първо, момиче съм
    Второ, не не съм стигала до психическо разстройство, но имам приятелка, която се разболя от анорексия, която в последствие се превърна в булимия, точно заради тези ограничения и диети
    И трето, защо да не яде яйца и бели меса? Те са основен източник на белтъчини, които спомагат за разграждането на мазнините, а и ускоряват метаболизма.

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    С отлагане нищо не става.
    Точно това се чудех.. че отлагам от доста време, а пък си мисля, че през зимата ще ми е по-трудно..

Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    Цитирай Първоначално написано от lcl

Диетите не ги мисли!!!

Първо, момиче съм
    Второ, не не съм стигала до психическо разстройство, но имам приятелка, която се разболя от анорексия, която в последствие се превърна в булимия, точно заради тези ограничения и диети
    И трето, защо да не яде яйца и бели меса? Те са основен източник на белтъчини, които спомагат за разграждането на мазнините, а и ускоряват метаболизма.

И защо да не ям яйца, като с това започнах за закуска ?!.. Обърках се

Цитирай Първоначално написано от ice_teaa
    тези стрий ако се появат има ли как да се махнат после ?

Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    Първо, момиче съм
    Първо се извинявам за объркването на пола.

Второ - съжелявам и за приятелката ти. Проблемът с диетите не е в диетите, а в този който ги прави. Не знам какво е правила приятелката ти, не съм запознат.Хвърли 1 око тук, че не искам да се повтарям:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3998448
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3991754

Трето... За разграждането на мазнините и метаболизма - нищо общо. Другите изводи си направи от другия линк (пак да не пиша едни и също неща):
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3983629

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си