- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искало ли ви се е да преспите със свой роднина?
С баба ти немаше ли нещо ?!Първоначално написано от Stela90
Пф ....![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ако брат ми не ми беше брат ... леле
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Abe ne e tolkova izvrateno,ama da si ostane6 s meracite..
Първоначално написано от angellove
хахах с теб да не сме роднини?Първоначално написано от x3eme
При мен ситуацията беше следната... Запознахме се с въпросното момче, харесахме се и се уговорихме да дойде да ме вземе от вкъщи да излизаме нощеска. Добре, че както винаги се замотах и закъснях и той се качи горе да ме изчака. Майка ми го позна. Оказа ми се трети браточед, на който съвсем случайно съм се натъкнала. А го бройках![]()
Кво не ... НЯМА НЕ!!!Първоначално написано от b0nb0nchi
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Няма НЕ!Всичко посичам до 9то коляно![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Първоначално написано от Boss
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не![]()
не,аз съм нормален човек
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Да не би да сме в древния Рим, че да го правите това?
![]()
Като сме заговорили за роднини... кво прави ЦветиПървоначално написано от Boss
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Еми - некфи далечни ... шо не- Така и така за братовчедки говорим - аз имам една на 16 - мн хубава - ама тц - не бих...
![]()
Ама 1ва братовчедка - тя ще ти откаже - освен ако не е луда глава като теб ..![]()
Не прави тая грешка,за която ще съжаляваш,защото като пораснете и остареете само ще се гледате виновно и ще чувствате някаква вина един към друг!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
абсурдмакар че имам познати дето от 3-ти братовчеди нататък не прзнават
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
еййй имам уникален 3ти братовчед как съм му се наточила.... ама си е хубаво само с фантазиите да си остана![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Да искало ми се е и още ми се иска !![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
еййй като каза съсед аз имам един .... спортистче... лелееей какви мисли ми навя в главатаПървоначално написано от loveme
![]()
![]()
![]()
ама той е на 1вия етаж и не мога да го причакам на асансиора
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
ТВЪРДО НЕ!
Neee![]()
![]()
Is everybody going crazy?!?
еййй значи моя като е 3ти ич да не го мисляПървоначално написано от JustTheLecher
![]()
![]()
![]()
Едно време братовчед ми беше готин ...![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал