.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    In her heart...

Програма за повишаване на отскок

да знаете някакви ?!

Град
    Тапая, Кирибати
    Въздушна атака 3 - изпробвано и доказано \/

Това + спринтове и много игра за макс резултат

PROUD MEMBER OF THE PACK

Град
    In her heart...
    Тая съм я правил...но има и баскетболни елементи..на мен ми трябва нещо специално за волейбол.. ;[

Град
    Тапая, Кирибати
    Не знам какво разбираш под елементи на баскетбол. Програмите за отскок имат за цел да подобрят вертикалния отскок на спортистите, независимо за какъв спорт става дума.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Програми всякакви. Това каква точно ще ти е най-полезна и ефективна за теб зависи от костната ти структурата ти и мускулатурата ти. Широка тема е това. Имате си треньори - те ще ви кажат какво да правите.

Град
    морската столица
    Искам нещо за повишаването на бързината при бягане като цяло,говорим за цялостното бягане

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    RssSss
    аз правя тази и за сега съм доволен:

Jump Rope
    High Jumps
    No-Armed Jumps
    Mini Jumps
    Jump Ups
    Chair Jumps

Jumping Rope (скачане на въже)- Може да не повярвате, но това е лесен начин да добавите сантиметри към отскока си. Правете това колкото можете по – дълго време

High Jumps - Застанете в позиция между изправено и приклекнало положение. Скочете нагоре колкото се може по - нависоко. Веднага след като се приземите отскочете пак. Започнете с 50 и увеличавайте с 25 всяка седмица.

No Armed Jumps - Също като обикновените подскоци, само че не си помагайте с ръце. Можете да ги поставите зад главата. Започнете с 20 и увеличавайте с 10 всяка седмица.

Mini Jumps - Застанете на пръсти и подскачайте колкото можете повече пъти на около 5 см от земята. Правете това докато усетите парене в прасците.

Jump Ups - Застанете на пръсти и скочете колкото де може по - нависоко.Повторете това веднага след като се приземите. Започнете с 10 и увеличавайте с 5.

Chair Jumps - Поставете единия си крак на стол.Скочете нагоре. Във въздуха сменете краката и когато се приземите скочете отново. Започнете с 10 и увеличавайте с 5 всяка седмиц
    Life is a lesson, live and learn...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си