- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с момче с дълга коса
тва ако си ти на снимката си бахти курвата !!!Първоначално написано от Cherry_f
LONGHAIR MEN CREW![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
mi moq priqtel e s d1lka kosa i tava nm me v1zbyjda :P![]()
po skoro s rasta
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно от нещата, които ми въздействат положително е дългата коса в момчетата. Прави ги толкова различни и раними и нежни... Поне от моя гледна точка. Много бих искала да правя секс с такъв, за да мога да му усещам косището по кожата ми (само дето чувството няма да е взаимно, щото аз имам къса коса)
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Не съм го правила с момче с дълга коса,моето е с късичка![]()
![]()
ненен тва ме уби "за да й приличам на Тарзан"
ами аз лично харесвам момчета с къси коси..но това е лично мое предпочитание!
моята коса пък стига до пъпаПървоначално написано от MakeCash
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
......
Обожавам момчета с дълги коси![]()
![]()
![]()
Не съм и не го намирам за възбуждащо .. Обичам да е с готина къса косичка и прическа ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Автора си има снимки, благодаря.Първоначално написано от Jumbie483
И пак започнахте с надвикванията коя какви харесвала. Ами като не харесвате дългокоси, не виждам смисъл да пишете. Въпроса беше ясен - дали дама, която е правила вече секс с дългокосо момче вижда някаква разлика. Личните ви наблюдения и нападки не ме интересуват. Поддържам си хигиената на достатъчно добро ниво, благодаря. Колкото до подмятания за сексуалната ми ориентация... има си доказателства и за това, но нямам намерение да включвам трети лица в пост-а. Не мога да ви разбера, обърнахте го на пазар. "Ама аз харесвам с дълга коса" <-> "Ама аз не мога да разбера с мъж или с жена си лягам".
На второто подмятане ще отговоря така: щом само си лягаш, никога няма да разбереш. Не мисля, че ще разбера това, което исках тук, прекалено повърхностно мислене имат всички. Благодаря на тези, които изказаха някакво мнение, а тези, които просто искаха да се заяждат - пак заповядайте. Но лично аз нямам намерение да влизам в пререкание с когото и да било.
И бъдете себе си, по дяволите, писна ми да виждам клонинги по улиците...
Е, аз няма да се изненадам ако Авторът се е отказал да чете каквото и да било, но ми се струва, че знам отчасти отговора на въпроса. И така, кое е това нещо у дългата мъжката коса, което толкова се харесва на някои(подчертавам някои) момичета. Първо, на част от жените дългата мъжка „грива” действа като...абе както на вас действат чифт хубави, дълги крака. Чудесен аксесоар, нали ( : Едната версия е, това което и ти споменаваш – понеже пра-пра-пра-....-пра дядо ни е бил космат мъжага с коса до кръста, който се е бил със съблезъбите тигри, у нас си оттеква викът на дивото, първичното, животинското дори. Другата теория по въпроса, е много простичка – дългата коса при вас не е просто дълга коса, а белег, че сте от една друга „порода”. И ако ти мислиш, че рокаджиите и металите сте антигерои, то аз познавам достатъчно момичета, които с радост биха заменили трима спортяги с големи бицепси за един от вас(никого не целя да засегна, въпрос на вкус!). Та, за заключение, дългата коса хем отключва у нас някакви диви инстинкти, хем ви прави нещо като съвременни бохеми в нашите очи.
Дългата коса отива на някои мъже много повече от късата, защо да не е секси тогава? Само да я поддържа хубаво, че има индивиди дето си я пуснат дълга и я мият веднъж в седмицата, та е много хубаво....направо
Аз се кефя на момчета с дълги коси, не знам защо, не знам по каква причина е, но просто много ми харесват. Много е възможно за да е животинското излъчване, а по принцип съм си животинче... Не знам и аз, просто се присъединявам към тези които се кефят![]()
Правилното мнениеПървоначално написано от Rofl4e
.......... според мен дългокосите момчета са както теб - или метъли или пе"али .Дразнят ма
Благодаря за мнението, ямбо.. но мисля, че споменах, темата е за момичета. Не мисля, че някой представител на моя пол може да ми даде някакво обяснение за нещата. Всъщност дългата коса при момчетата идва от хипарите, още когато баща ти е бил на твоите години, а не от метълите, с това просто да те осведомя. Колкото до Евгени Минчев и Дим Дуков... на тях определено може да им завиди човек за размера на... косатаПървоначално написано от jambo_bs
![]()
Можеш да идеш да се дразниш с някой на твоето ниво, не мисля да задълбавам повече.
Благодаря на LRRH за научното обяснение и психоанализата, мисля, че нещо такова ме интересуваше по-съществено. lussi, говорим за хигиенизирани хора все пак. Не мисля, че момиче с мазна коса, пък било то и къса също би било предпочетено пред някой, който си поддържа външния вид. GreenFairy на теб също ти благодаря за мнението, пожелавам ти много хубави батковци, с каквато и да е било косаИ дано някой си те вземе за домашен любимец, щом си животинче
![]()
Къса,дълга,средна....ти секс с човека ли ще правиш или със косата му?
Щом питам, явно съм забелязвал или са ми казвали, че има разлика. Благодаря, че подценяваш интелигентността ми, но си в заблудаПървоначално написано от x3eme
![]()
^^Не съм отправял въпроса си към теб и ни най малко не подценявам интелегентноста ти.Разбрал си ме погрешно.
Ммм понеже аз поставих първоначалния въпрос, затова си помислих, че питаш мене. Whateva. Heavy nightПървоначално написано от x3eme
![]()
Първоначално написано от MakeCash
Приятелят ми изглежда точно като теб... Дълга коса и брадичка... А като си пусне косата...![]()
Бе и това го има ама ...Първоначално написано от x3eme
![]()
Що се отнася до мен ... Честно казано не мога да си представя да правя секс с такова момчеМоята коса достатъчно си пречи по време на секс (и все ми се налага да я връзвам) ... Не е нужно и тази на партньора ми да пречи
А и определено момчетата с дълги коси не ме привличат
![]()
ам,за секс ми е рано,ама си падам по момчета с коси,като цяло си падам по метъли така че и предполагам ,че ще ми хареса момчето ,с което ще го правя да има коса xD
Dii
da i azПървоначално написано от jambo_bs
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....