.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Hybrid View

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от Mamar4o
    Добре де... не точно сериозна ама от доста време сме заедно и аз незнам колко.Правили сме го 4-5 пъти с презерватив някаде.Днес точно говорих с много приятели дето и те имат такива връзки и те са така само,че не им пука чукат се по повече от година без презерватив.Някой се изцепи остави я като явно не ми е чел първото мнение и още някой се изцепи събираи пари за аборт - Парите не са проблем ами аборта е опасен защото може никога повече да няма деца.Между другото имам 1 приятелка на 16 видях я преди 2 седмици и тя е в 3тия месец... точно затова мее страх и тя каза,че незнае как ама той небил свършвал в нея или явно не и е казал.Техните не са и дали да ходи на аборт и сега е спряла училище преминала е на самостоятелна подготовка.И пак казвам говорили сме много пъти с нея всеки пат казва добре и като правиме няма и 2 минути ооо гадно ми е махни го и докато го каже вече ми го е свалила и незнам просто как да я убедя.Ако кажа че неискам да правиме докато непочнеме с презерватив на нея ще и е все едно сигурен съм,защото нее толко загоряла за секс.
    Извинявай ама ако на нея й е "все едно" дали ще правите секс представям си каква ви е връзката и колко тя те обича и те желае.Това нейното са някакви прищявки.Оставяш я без секс и ще видиш как ще й се прииска с презерватив,ако не й се иска секс с тебе само защото държиш да сложите презерватив сам си направи извода за твоята приятелка

е поне противозачатъчни да пие...или може би я е страх да не се разделите и си мисли че ако има бебе няма да скъсате незнам

На колко сте?Май те подготвя за семеен живот, приятелката ти...Ако ти можеш да се контролираш, кой не би искал, като нея..Но хубавото е, че сам признаваш, че не можеш...Не знам какво да те посъветвам..но..съм едно поне 80 % за горното мнение...

Град
    Sofia
    абе мога да се контролирам бе ама ПРЕДЕКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ ме притеснява.1 приятелка тя е на 16 така е забременяла или поне така казва затова мее страх.Иначе имам приятели/приятелки на които не им харестват презервативите и ми казват че няма нищо страшно само да не свършвам в нея.И незнам на кой да вярвам объркано ми е иначе да без презерватив усещането е превъзходно просто неможе да се опише с думи и на 2мата мн ни харесва без ама неискам заради кефа да си съсипа живота...

Супер фен
    Е да я имам и сериозността на тая твоя приятелка.. Нея изобщо грижа ли я за теб,че прави така... тва ми е адски странно поведение за някой,с който се пишеш,че имаш СЕРИОЗНИ отношения...
    сори ама...баш ми идва да кажа > Нема що!

^именно за тази течност говорих-тя не може да се контролира, за това и от тук идва безоходицата на проблема ти.. но все пак говори с нея...до откат, ако трябва говори..прекъсни секса за известно време, дърпай се..знам ли..

Град
    Sofia
    ясно.....а добре що имам приятели дето с години прават секс без презерватив докато имат сили непият противозачатъчни нищо и нищо нее станало ????

Цитирай Първоначално написано от Mamar4o
    ясно.....а добре що имам приятели дето с години прават секс без презерватив докато имат сили непият противозачатъчни нищо и нищо нее станало ????
    не се успокоявай с тва че щом на тях не им се е случвало няма да се случи лошото и на теб
    точно когато не трябва ще им се случи те ще съжаляват че не са се пазили
    НЕ РИСКУВАЙ!
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

То веднъж става

Извинявай, но приятелката ти е малоумна!
    Вярно е, че и ние, с моя приятел, не ползваме презервативи, но пия противозачатъчни.
    Обясни й на девойката, че много лошо може да си изпати и то за какво?! За единия кеф?! Струва ли си?
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз пък един път не спах с един,защото не искаше да ползва презерватив

Иначе по темата,приятелката ти май има мераци да става млада майка,друго обяснение не намрим.
    А и когато спомена,че си свършил в нея и не е искала да пие спешни контрацептиви,повече от очевадно е,че иска да забременее.

може и нарочно да го прави за да те осъди и да ти вземе парите ако забременее
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

еми пич ще те посъветвам да отидете и да си земе противозачатъчни....няма да я убият...знам какво е чувството и определено я разбирам защо не иска презерватив наистина за едни противозачатъчни се иска едно боцкане за изследване и да пие хапчета и такам.....няма да е толко сложно
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Сливен
    А бе казваш и , че без презерватив не искаш ти и толкова защото едно , че от предеякулационната течност има много малък шанс да стане гафа и друго , че сега има бая болести предавани по полов път !

Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    е поне противозачатъчни да пие...или може би я е страх да не се разделите и си мисли че ако има бебе няма да скъсате незнам

и аз така мисля,за това поговори с нея ма така и го кажи че да я стреснеш

Град
    Sofia
    еми тва точно го говорихме и тя мн жестоко ми се обиди... и тя неиска да има деца ама ........

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    То веднъж става
    после повтаря .... потретва и видиш ли след 5-6 години цял футболен отбор

Град
    Е там...
    испразни се в нея
    и ще се научи

Може да звучи гадно... ноо ако леко я стреснеш няма да е зле.. имам предвид да я преметнеш че си свършил в нея... или пък след това ако си прави тест за бременност нещо да промениш там черитчките незнам просто.. звучи ужасно от моя страна обаче щом от приказки не се влияе значи тряба да се пробва по друг начин....
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Град
    Wonderland
    може да иска да забременее

Повече от фен Аватара на marjesa
    пфф ... Тая мацка май е безстрашна ! .... Еми кажи и , че ако те обича да направи този компромис !
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Ммм приятелката ти или иска да става млада майка или не си дава никаква сметка за рисковете ,които поема по този начин... Аз на твое място бих спряла да правя секс с нея докато не се вразуми и не започне да се предпазва с някой надежден метод , защото този който позлвате е твърде рискован .

Накратко-спермициден гел....избива сперматозоидите,но не е добре да се ползва всеки ден (ако правите секс всеки ден де)....или го правете спонтанно когато ви се прииска и винаги да си е във вас гела...или намалете количеството на секса....
    Не прочетох всички коментари,но ако си под 18 и не искаш да ставаш татко не ги слушай тея дето ти разправят,че и те правели секс с прекъснат полов контакт и са се опазили еди колко си време.... Ти може да НЯМАШ такъв късмет!...И аз правя секс без кондом,но пия хапчета,не искам да ставам майка на 17години,нито пък искам да правя секс с кондом,но все пак предприемам мерки!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

123

извинявай,пич,но...приятелк та ти е страшно тъпо парче,а като гледам и ти не си по-умен!
    съжалявам,че ти го казвам,но...си е така!
    ти сам казваш,че си говорил с нея милион пъти,а тя явно не схваща...но пък и ти продължаваш да спиш с нея...
    на колко години сте,ако не е тайна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си