- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя не иска презерватив
Значи имам си сериозна приятелка,ама там е работата,че тя необича презервативите ! Като тръгнеме да правиме секс аз си сложа правиме около 2 мин и тя казва ооо не ми е хубаво с презерватив и ми го маха ... Наистина без е в пъти по-добре,но мене много мее страх и ми е неспокойно.Говорил сам с нея мн пъти по тая тема все едно и също нито противозачатъчни иска да пие нито нищо.Даже веднъж имах съмнения и нарочно се хвърлих в нея да пие ескапел ама тя пак неиска за щастие нищо нестана.Имам приятелки които имат връзки по 2 год и отгоре и те ми казаха,че нямало страшно само да не свършвам в нея.Незнам кой да слушам ама супер много се притеснявам иначе се разбираме чудесно и аз много я обичам.Тези които мислят да напишат зарежи я по-добре да не си губят времето да пишат тъпи и безсмислени коментари искам сериозна помощ.Как да я убедя да слагаме презервативи или дайте някакъв пример за надеждна контрацепция ??? БЛАГОДАРЯ !!!
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Ми кажи и че ти е рано да ставаш татко ако това и е идеята, щото как така не иска да се пазиВярно е за презервативите че не е много приятно и хапчетата не са много полезни, но все пак не може да разчита само ти да я пазиш ... все пак ако стане белята какво ще прави ??? Опитай да поговориш с нея и да обсъдите кой начин за контрацепция предпочита, щото иначе е много криминална тази история
![]()
Come out, come out wherever you are...
говорили сме хиляди пъти,мога да се контролирам да не свършвам в нея ама ПРЕДЕКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ ме притеснява.... защото нея неможе никой да я контролира,аз даже незнам кога излиза![]()
Първоначално написано от Mamar4o
Трябва да има причина да не иска да се предпазва !!!!!! Ако трябва и го наложи ако не искаш да те изненада един ден че ще ставаш баща и темата ти тук ще е друга ...
Come out, come out wherever you are...
Ще ме извиниш но приятелката ти май май не е от най-отговорните момичета и си мисли че "всичко което хвърчи се яде" то основното не са кондомите ами просто факта че тя не иска да се пази , това е нож с две остриета тъй като (не знам на каква възраст е) но е възможно да иска дете от теб , а ти щом търсиш помощ в форума явно не си готов да ставаш баща. Какъв точно съвет очакваш от нас , всеки ще ти каже едно и също , просто трябва да поговориш с нея , с цялото си мъжество и натура и да и обясниш нещата както сам ги виждаш по друг начин няма да стане и/или ще стане ако си готов да да отглеждаш нов живот създаден от теб но да имаш дете не е като да пиеш бира или да си "вееш байрака" трябва да си готов да го обградиш с грижи , внимание и любов , трябва да го направиш от малко човече , голям Човек нещо което без да те познавам едва ли си готов на този етап да го постигнеш (може и да греша) направи си сметката извинявай за грубият израз , много деца на днешно време страдат именно за това че са направени от хора които не са мислили когато му е било времето. Казваш че не искаш да се разделяте , значи тогава можеш да избираш как да подходиш , правиш секс , разбираш риска от въпросният секс и дори отваряш теми предчувстваики какво може да последва от отказа на гаджето ти да се пази , все си мисля че ти имаш отговор на въпроса си просто виждаш нещата реално , е хайде сега кажи какво правиш ?
на мене ми намирисва, че тя иска да забременее, което не значи че осъзнава какво означава това. На каква възраст сте и двамата?
1.Явно си голям идиот щом (макар и веднъж) си свършил в нея!!!
2.И аз от около 4 години практикувам секса,но само първите 3-4 пъти съм го правила с презерватив ... Досега нито противозачатъчни съм пила,нито Ескапел и само 2 пъти се притеснявах,че може да е станал гаф,нооо както се вижда нищо ми няма!!!
Поговорете си на тази тема!Ако се обичате наистина ще стигнете до консенсус![]()
Постъпваш много правилно, за което - евала. Има доста голям риск да забременее с този метод на отдръпване. Познавам доста момичета, които забременяха именно така. Според мен или я накарай да ползвате презерватив, или измислете друг контрацептивен метод или й кажи, че няма да правите нищо. Не забравяй и за сексуално трансмитивните болести![]()
Ем...аз почти никога не слагам презерватив само отначало. Заедно сме от около година и половина и го правим без много по хубаво е самоче тя тря пие противозачатачни иначе е опасно
Карайте си я така, пък каквото стане. С жените трудно се говри за това. Твърдоглави са.
ее не е така каквото станеПървоначално написано от bulgarche
лиши я от секс докато не се навие с презерватив, после ще е навита на всичко само и само да го направите
Май някой иска бебенце да има.Щом е така и ти поставя условия ти й кажи,че още ти е рано да ставаш баща и че не искаш секс,ако няма да слагате презерватив.При това положение ако те уважава и иска да правите секс иска не иска ще се съгласи с презерватив.Ако го правите без презерватив риск винаги има.
Лиши я от секса и да видиш как и като е с презерватив ще се кефи..
браво че мисиш така,малко са момчетата като с твоето мислене![]()
haha em taka stava kato ne si izjivech destvoto ne igraech s kukli barbi ne se praich na maika i posle ti se izka da imach ist. dete xD lepni i 1 bebe da vidi tq XD ili ne svarchvai nali znaech kade xD
Много недоразвити отговори виждам.
Автора ми говори, че има сериозна връзка, ама май нямат 2 години. Ти въобще знаеш ли какво значи сериозна връзка? - не само да си излизате и да се чукате, ами да живеете заедно, на семейни начала. Тогава можеш да кажеш, че имате сериозна връзка. Живял съм с бившата си 3 години и пак не съм сигурен дали мога да го нарека 'сериозно'.
Изказването на едно друго момче направо ме разбиха. "Заедно сме от година и половина, не правим секс, ама пие хапчета, че ме е страх". Е хубаво де, ама тебе въобще грижа ли те е за това момиче? Защо трябва тя да пие хапчета? Научи се ти да се контролираш и го вади по-често. При всяко съмнение дето се вика. По-добре да свършиш 2-3 пъти по време на акта, отколкото да й съсипваш организма с тия хапчета...
По темата - не виждам нищо лошо в това да правите секс без презерватив. Обаче да си имате малко доверие. Примерно ако ти си сигурен в нея и най-вече в себе си. Дори да стане фал, има оправия. Ама няма да е зле да я запознаеш с някоя млада майка. Една от бившите ми направо си ми каза, че иска дете от мене, понеже искала да прилича на мене и съм ставал за татко. Запознах я с една съученичка, която роди малко след абитуриентския и след това не ме е занимавала с подобни неща![]()
щом неще презерватив и хапчета събирай пари за аборт
или ще я вразумиш или ще я оставиш ако не ти се става тати![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Най-добре и обясни какви са рисковете (освен ако наистина не иска да забременее)...и известно време я подръж на сухо може да се навие да ползвате презервативи![]()
![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Или ще си намери някой, дето просто иска да я чука. В крайна сметка момчетата трудно отказваме, особено когато сме сами. Въобще не мислите като давате съвети, мама му стара.Първоначално написано от Sladurancheto
ako imate seriozna vruzka i naistina te obicha nadali she trugne da se ebe s drug ako q ostavish na suho malko ili ne se saglasish bez prezervativ
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Определено явно НЯМАТ сериозна връзка, защото тия работи се разбират още отначало... Няма как отначало да е искала с презерватив и след година-две да е решила, че не й трябва. Погледни малко по-нагоре дефиниция за 'сериозна връзка' и ще видиш, че момчето изобщо си няма на представа за какво иде речПървоначално написано от pam1
![]()
Добре де... не точно сериозна ама от доста време сме заедно и аз незнам колко.Правили сме го 4-5 пъти с презерватив някаде.Днес точно говорих с много приятели дето и те имат такива връзки и те са така само,че не им пука чукат се по повече от година без презерватив.Някой се изцепи остави я като явно не ми е чел първото мнение и още някой се изцепи събираи пари за аборт - Парите не са проблем ами аборта е опасен защото може никога повече да няма деца.Между другото имам 1 приятелка на 16 видях я преди 2 седмици и тя е в 3тия месец... точно затова мее страх и тя каза,че незнае как ама той небил свършвал в нея или явно не и е казал.Техните не са и дали да ходи на аборт и сега е спряла училище преминала е на самостоятелна подготовка.И пак казвам говорили сме много пъти с нея всеки пат казва добре и като правиме няма и 2 минути ооо гадно ми е махни го и докато го каже вече ми го е свалила и незнам просто как да я убедя.Ако кажа че неискам да правиме докато непочнеме с презерватив на нея ще и е все едно сигурен съм,защото нее толко загоряла за секс.
..правете си така както иска тя,ще дойде момента когато някой от двамата ви ще хване "цистит",и ще видиш какво е да пикаеш кръв и да пикаеш по 30-40 пъти на ден!Цистита при жените е много по-тежък от при нас!
Аз имах цистит,и мога да ти кажа ,че не си е шега работа !
Извади 2-3 теми от интернет и й ги покажи!
Не е задължително един от вас двамата да е болен,просто може да се хване "еййй така" от нищото ..
Повярвай ми не е яко !
![]()
![]()
![]()
Знам... тя имаше цистит ама се излекува и пак иска БЕЗ КОНДОМ![]()
![]()
![]()