Ще ме извиниш но приятелката ти май май не е от най-отговорните момичета и си мисли че "всичко което хвърчи се яде" то основното не са кондомите ами просто факта че тя не иска да се пази , това е нож с две остриета тъй като (не знам на каква възраст е) но е възможно да иска дете от теб , а ти щом търсиш помощ в форума явно не си готов да ставаш баща. Какъв точно съвет очакваш от нас , всеки ще ти каже едно и също , просто трябва да поговориш с нея , с цялото си мъжество и натура и да и обясниш нещата както сам ги виждаш по друг начин няма да стане и/или ще стане ако си готов да да отглеждаш нов живот създаден от теб но да имаш дете не е като да пиеш бира или да си "вееш байрака" трябва да си готов да го обградиш с грижи , внимание и любов , трябва да го направиш от малко човече , голям Човек нещо което без да те познавам едва ли си готов на този етап да го постигнеш (може и да греша) направи си сметката извинявай за грубият израз , много деца на днешно време страдат именно за това че са направени от хора които не са мислили когато му е било времето. Казваш че не искаш да се разделяте , значи тогава можеш да избираш как да подходиш , правиш секс , разбираш риска от въпросният секс и дори отваряш теми предчувстваики какво може да последва от отказа на гаджето ти да се пази , все си мисля че ти имаш отговор на въпроса си просто виждаш нещата реално , е хайде сега кажи какво правиш ?