Автора ми говори, че има сериозна връзка, ама май нямат 2 години. Ти въобще знаеш ли какво значи сериозна връзка? - не само да си излизате и да се чукате, ами да живеете заедно, на семейни начала. Тогава можеш да кажеш, че имате сериозна връзка. Живял съм с бившата си 3 години и пак не съм сигурен дали мога да го нарека 'сериозно'.
Изказването на едно друго момче направо ме разбиха. "Заедно сме от година и половина, не правим секс, ама пие хапчета, че ме е страх". Е хубаво де, ама тебе въобще грижа ли те е за това момиче? Защо трябва тя да пие хапчета? Научи се ти да се контролираш и го вади по-често. При всяко съмнение дето се вика. По-добре да свършиш 2-3 пъти по време на акта, отколкото да й съсипваш организма с тия хапчета...
По темата - не виждам нищо лошо в това да правите секс без презерватив. Обаче да си имате малко доверие. Примерно ако ти си сигурен в нея и най-вече в себе си. Дори да стане фал, има оправия. Ама няма да е зле да я запознаеш с някоя млада майка. Една от бившите ми направо си ми каза, че иска дете от мене, понеже искала да прилича на мене и съм ставал за татко. Запознах я с една съученичка, която роди малко след абитуриентския и след това не ме е занимавала с подобни неща