.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81

Тема: Английски

Hybrid View

past perfect progressive tense изразява действие, започнало преди даден момент в миналото, което продължава и сега или се е повтаряло периодично в миналото.Всичко ми изглежда наред

Цитирай Първоначално написано от kir40
    past perfect progressive tense изразява действие, започнало преди даден момент в миналото, което продължава и сега или се е повтаряло периодично в миналото.Всичко ми изглежда наред
    Не е така.
    Отвори си учебниците, моето момче. Past perfect progressive изразява продължително действие, извършено преди друго минало действие.
    А действие, което е започнало да се извършва в миналото и се извършва и СЕГА, се изразява с Present perfect или Present perfect progressive, в зависимост от случая. Тук е Present perfect progressive.

Прав си за това.изречението трябваше да е като това You had been waiting there for more than two hours when she finally arrived.Просто е трябвало да се допълни

Изглежда,че спорът наистина идва от това,че или изречението не е допълнено,за да бъде past perfect progressive,или просто е сбъркано has с had.Избяга ми от погледа това.

На мен ми се струва, че е C.

КРАЙ
    ...JuSt Be YoUrSeLf...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си