- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пожелание на английски
Здравейте!Може ли някои да ми каже някакви пожелания на английски за класната.Много е добра и се отнася с нас прекрасно и решихме да и купим един голям букет с рози.И сега ми трябва пожелание.В интернет търсих,но няма нищо оригинално и са пълни с грешки!!!!
Ако някои знае нещо нека да пише!!!!!
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Е, каквото ти пожелаеш! Можеш да го напишеш на български, ще ти го преведем! И все пак
Dear beloved miss Natalia,
Because we enjoy learning english with such a nice teacher like you, we would love to give you this bouquet of roses with all our hearts
В превод:
Мила и обичана госпожо Наталия (примерно),
Защото се радваме да учим английски с такъв добър учител като вас, бихме обичали да ви подарим този букет от рози със всичките ни сърца
Чакам да бъда нападнат за грешки![]()
имаш 3847387483 правописни и пунктоационни грешки, с коя програма си го превеждал това?
Сам-самичъкПървоначално написано от Neftochimic
Ще ме поправиш ли?
Ами аз нищо не мога да измисля............изчерпах се отвсякъде с тези рожденни дни напоследък!Трябва ми нещо оригинално и хубаво!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
кажи would loveПървоначално написано от Axe_vs_Sword
и глей как имаш 2-ка...
would like ми звучи по-добреПървоначално написано от Axe_vs_Sword
Ако може това някой да го преведе,но грамотно.
Честит 8 март г-жо Иванова!!!
Желаем Ви на първо място много здраве,щастие и късмет.Бъдете винаги лъчезерна и усмихната,защото Вие сте това,което ни кара всяка сутрин да ставаме с желание и усмивка за училище.
Благодарим Ви,всеки ден научаваме нещо ново и интерсно!
Приемете нашите сърдечни пожелания!
С много обич и топло чувства!
8 клас
Сама го измислих,а ако иска някои нека го поправи,че нешо не ми звучи много добре!!!!!!!!
![]()
не можеш да преведеш от БГ на англ..Първоначално написано от pifiella
просот в анг се исползват фрази
а в БГ се мисли...
не можеш да го преведеш точно...
Сигурно защото "Благодарим Ви,всеки ден научаваме нещо ново и интерсно! " трябва да се отделни.
Happy 8th of March miss Ivanova
Firstly, we wish you alot of healthiness, happynes and luck. Always be shining and smiling, because you are the thing, that makes us get up every morning, smiling, wishing to go to school. Every day we learn something new and interesting.
Thank you!
Accept our wishes from our hearts!
With many love and warm feelings,
8 v class
Отново, чакам да бъда нападнат за грешки![]()
кфо да ви нападамПървоначално написано от Axe_vs_Sword
то вие сте некфи жалки
не можете да разберете че не знаете и грам език...
Неща всезнаещият млъкна..........
![]()
First of all, health, happiness, a lot of love.Първоначално написано от Axe_vs_Sword
(Само най-фрапиращите грешки.)
Яяя ти се върна беПървоначално написано от Bianca
(не ме помниш, знам)
Иначе тва сериозно съм го сгафил, мерси
ei DArkkiss dri6lio q mlkvai we deba i drebosuka na 12 god i se otvarq bokluk takuvПървоначално написано от Darkkiss