- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с епилатора..
Здравейте сладури!Обръщам се към вас,защото имам затруднение с епилатора.На 14 години съм и за пръв път си взех епилатор-Braun Silk Epil:
Искам да ви попитам от коя страна се захваща епилатора,по време на епилацията..![]()
сигурно изглеждам като пълна идиотка,но предпочетох да помоля за помощ,отколкото да направя някоя простотия.И...какво е мнението ви за епилатора?
![]()
Ем епилатора се хваща така,че надписите и копчето да са към тебе или по точноо откъм краката ти....мале как го обяснихнадявам се,че ме разбираш.Ама не може ли да питаш майка си илии не си ли гледала рекламите..
А за епилатора.Чувала съм,че е хубав...![]()
И космите се скубят обратно на посоката на растежа си.
Envoi moi ! ;]
^ да, като на картинката. и после го плъзгаш нагоре ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
после плъзгаш бавно нагоре и готовоПървоначално написано от Dian4ety
имай предвид ,че ще трябва да минеш няколко пъти за да махнеш изцяло космите
след първата ти епилация може по краката ти да се появят червени петънца-так където е имало косъмчета и са били отскубнати,но не ес притеснявай-ще изчезнат
може да се обръснеш и след една седмица да се епилираш,защото така косъмчетата ще са по-малки и няма ад те боли толкова ако за пръв път си ги махнеш с епилатора
![]()