.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Защо всички си мислят само за секс?

Защо всички мислят само и единствено за секса? Не само момчетата, а и момичетата.. Не разбирам, това ли е най-важното в една връзка?

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7

Надали някой има отговор на този въпрос?

Но недей да слагаш всички под общ знаменател,
    може би само с такива хора си се срещал/а.

Да Че какво лошо има човек да си прави удоволствие .. Животът е кратък ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Estestveno, 4e ne tova e nai-vajnoto, no puk ako govorim za seriozna vruzka, hora koito naistina se obi4at, spored men sexa si e vajna 4ast ot vruzkata. V smisul use6taneto da si tolkova blizo phisi4eski I fizi4eski do edin 4ovek... A puk za tova, 4e vsi4ki misleli samo i edinstveno za sex, emi....... normalno e moje bi

Град
    В сърцата на хората.
    Секои мисли за секс, хората са различни, за некои секса е най-важен за други не е толкова важен за трети секса е да се запълват свободното си време и нужди за други секса е това което дава - тръпка , удоволствие и т.н

Град
    Велико Търново
    не разбира се.За мен на първо място е любовта,секс не съм правила,скоро нямам и намерение ...
    просто за повечето това е ,като нужда...така ,както имаме нужда да ядем,те обичат да чукат предполагам.Биологични работи .
    други го правят от любов,което е най-хубавото.Трети за развлечение.Абе всякакви се срещат.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами в наща връзка не мислим само за секс

Не знам на какво точно се основава поста ти , питаш принципно защо или?
    Тук темата е секс и както всеки един нормален човек се вълунува от него така и ние аз не виждам проблем.
    Ако въпроса ти е защо секса е водещ в една връзка не е лошо да се разровиш малко в google да прочетеш мнения на психолози относно секса а те почти всички са единодушни че той помага в една любовна връзка , защото тя няма да е такава ако този елемент отсъства. Е има хора които твърде много преиграват като си мислят че е много "тарикатско" да правиш групов или да изпробваш разни иновативни техники но все си мисля че е повече плод на фантазия отколкото реалност , де да знам и аз.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Съдба,шанс.

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Да Че какво лошо има човек да си прави удоволствие .. Животът е кратък ;]]
    И аз съм напълно съгласен с твойто мнение...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

да ти кажа честно това е по скоро плод на твоето въображение че видиш ли сега всички секс та секс. Явно хормоните ти са се разбунтували, то на кой ли не се бунтуват тука де ( ама това е една друга тема ) и в главата ти е само секса ( на теб и твоите връсници ) което си е абсолютно нормално. Радвайте се на живота ( и се пазете кондомчета нали знаете )

Град
    Paradise
    За да са щастливи хората в една връзка трябва да има любов (ама истинска, без лигавщини, изневери и глупости) и секс (който да задоволява и двамата). Хората, които имат тези двете, са щастливи и имат сериозни и дълготрайни връзки.

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne samo. No ot tam se zapochva
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Град
    Варна
    Че как защо ) секса върти света ) ако хората спрат да правят секс и всички живи същества на земята, тя ще спре да се върти )
    Света без секс неможе.

биологична нужда! естествено е! Реално погледнато през призмата на биологията като наука... Любовта съществува, за да правят секс хората-> да се възпроизвеждат... Това е реалния ход на нещата!
    Мисли се за секс много... щото в тая възраст хормоните бушуват... тялото е готово да създава потомство и мозъкът изпраща импулси... "Спешно се търси партньор"

А секса прави 85% от връзката - > факт! Също така може да е критерий за това дали вървят нещата или не... дали хората си пасват.. или не
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Е там...
    защо не

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Защо всички си мислят само за секс?

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS
    Защо всички мислят само и единствено за секса? Не само момчетата, а и момичетата.. Не разбирам, това ли е най-важното в една връзка?
    [/color]
    Умирате да задавате дебилни въпроси - без секс няма връзка. Ангелче ти си друг случай, така че не се меси тук (с най-добри чувства ти го казвам). Ако секса е лош в една връзка тя няма да просъществува много.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Секса е следствие, а не причина ...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Защо всички си мислят само за секс?

Цитирай Първоначално написано от youRprincesS

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7
    Не е най-важното, но се опитай да имаш връзка в която секса не е на ниво. После пусни мнение да споделиш колко време сте изкарали заедно.

По принцип когато двама души са заедно и имат чувства един към друг те изпитват желание да се отдадът изцяло на половинката си по всякакъв начин ... не мислиш ли... ?
    Секса не е най-важното и най-движещото в една връзка, но е от много голямо значение

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    ами в наща връзка не мислим само за секс
    Ми много ясно че няма да правите секс, теб никой не иска да те чука гледай ква си...!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Имам си сериозен приятел който много обичам!Що да не си мисля за секс и да го правя ?

Не е нужно да има връзка за да си мислиш много за секс. Няма как да си мислиш само* за секс но мжое да си мислиш МНОГО за секс. В което не виждам нищо лошо,Секса е нещо много положително какво всички сте се погнали с тва "ама той иска само секс от мен" еми това човешка физическа нужда...удоволствие. Какво лошо има в това да иска секс? Това са неговите нужди и той ги задоволява. Това че ти искаш любов сие твой проблем. Не че не е хубаво да има и любов,но не е задължително

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тонизиращо удоволствие за тялото и душата. Като спорта е, но много по-приятно.

Това е новата мода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си