- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всички си мислят само за секс?
Защо всички мислят само и единствено за секса? Не само момчетата, а и момичетата.. Не разбирам, това ли е най-важното в една връзка?
Moderated by slun4ice
т.1 и т.7
Надали някой има отговор на този въпрос?
Но недей да слагаш всички под общ знаменател,
може би само с такива хора си се срещал/а.
Да![]()
![]()
![]()
Че какво лошо има човек да си прави удоволствие .. Животът е кратък ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Estestveno, 4e ne tova e nai-vajnoto, no puk ako govorim za seriozna vruzka, hora koito naistina se obi4at, spored men sexa si e vajna 4ast ot vruzkata. V smisul use6taneto da si tolkova blizo phisi4eski I fizi4eski do edin 4ovek... A puk za tova, 4e vsi4ki misleli samo i edinstveno za sex, emi....... normalno e moje bi
Секои мисли за секс, хората са различни, за некои секса е най-важен за други не е толкова важен за трети секса е да се запълват свободното си време и нужди за други секса е това което дава - тръпка , удоволствие и т.н![]()
не разбира се.За мен на първо място е любовта,секс не съм правила,скоро нямам и намерение ...
просто за повечето това е ,като нужда...така ,както имаме нужда да ядем,те обичат да чукат предполагам.Биологични работи .
други го правят от любов,което е най-хубавото.Трети за развлечение.Абе всякакви се срещат.
Руса кукличка
Не знам на какво точно се основава поста ти , питаш принципно защо или?
Тук темата е секс и както всеки един нормален човек се вълунува от него така и ние аз не виждам проблем.
Ако въпроса ти е защо секса е водещ в една връзка не е лошо да се разровиш малко в google да прочетеш мнения на психолози относно секса а те почти всички са единодушни че той помага в една любовна връзка , защото тя няма да е такава ако този елемент отсъства. Е има хора които твърде много преиграват като си мислят че е много "тарикатско" да правиш групов или да изпробваш разни иновативни техники но все си мисля че е повече плод на фантазия отколкото реалност , де да знам и аз.
Съдба,шанс.
И аз съм напълно съгласен с твойто мнение...Първоначално написано от summerlove66
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да ти кажа честно това е по скоро плод на твоето въображение че видиш ли сега всички секс та секс. Явно хормоните ти са се разбунтували, то на кой ли не се бунтуват тука де ( ама това е една друга тема ) и в главата ти е само секса ( на теб и твоите връсници ) което си е абсолютно нормално. Радвайте се на живота( и се пазете кондомчета нали знаете
)
За да са щастливи хората в една връзка трябва да има любов (ама истинска, без лигавщини, изневери и глупости) и секс (който да задоволява и двамата). Хората, които имат тези двете, са щастливи и имат сериозни и дълготрайни връзки.
Ne samo. No ot tam se zapochva![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Че как защо) секса върти света
) ако хората спрат да правят секс и всички живи същества на земята, тя ще спре да се върти
)
Света без секс неможе.
биологична нужда! естествено е! Реално погледнато през призмата на биологията като наука... Любовта съществува, за да правят секс хората-> да се възпроизвеждат... Това е реалния ход на нещата!
Мисли се за секс много... щото в тая възраст хормоните бушуват... тялото е готово да създава потомство и мозъкът изпраща импулси... "Спешно се търси партньор"
А секса прави 85% от връзката - > факт! Също така може да е критерий за това дали вървят нещата или не... дали хората си пасват.. или не![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
защо не
Умирате да задавате дебилни въпроси - без секс няма връзка. Ангелче ти си друг случай, така че не се меси тукПървоначално написано от youRprincesS
(с най-добри чувства ти го казвам). Ако секса е лош в една връзка тя няма да просъществува много.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не е най-важното, но се опитай да имаш връзка в която секса не е на ниво. После пусни мнение да споделиш колко време сте изкарали заедно.Първоначално написано от youRprincesS
По принцип когато двама души са заедно и имат чувства един към друг те изпитват желание да се отдадът изцяло на половинката си по всякакъв начин ... не мислиш ли... ?
Секса не е най-важното и най-движещото в една връзка, но е от много голямо значение![]()
Ми много ясно че няма да правите секс, теб никой не иска да те чука гледай ква си...!!!Първоначално написано от Rofl4e
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Имам си сериозен приятел който много обичам!Що да не си мисля за секс и да го правя ?![]()
Не е нужно да има връзка за да си мислиш много за секс. Няма как да си мислиш само* за секс но мжое да си мислиш МНОГО за секс. В което не виждам нищо лошо,Секса е нещо много положително какво всички сте се погнали с тва "ама той иска само секс от мен" еми това човешка физическа нужда...удоволствие. Какво лошо има в това да иска секс? Това са неговите нужди и той ги задоволява. Това че ти искаш любов сие твой проблем. Не че не е хубаво да има и любов,но не е задължително![]()
Тонизиращо удоволствие за тялото и душата. Като спорта е, но много по-приятно.
Това е новата мода.![]()