- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте :)
Здравейте!
Знам, че темата е тъпа, обаче се притеснявам много и имам нужда от съвет ..Значи днес с едно момче си станахме гаджета .. Сутринта в училище той ми каза, че ме харесва и аз бях много щастлива, защото си го харесвам още от миналата година
И ме пита дали искам да си станем гаджета и аз му казах, че ще си помисля, нали за да не ме помисли за много лесна и да спре да ме харесва и следващото междучасие му казах, че приемам и беше много хубаво, седяхме си заедно и си пишехме бележчици беше прекрасно после след училище той ме изпрати до нас и пред входа той ме целуна. Аз се изплаших, защото не се бях целувала до сега и не знаех какво да правя, затова се дръпнах и му казах, че не съм сигурна дали е редно да го правим още след това обаче той ми каза да съм спокойна, че знае какво прави и така се целувахме много време и беше много хубаво и сега идва проблема ... Дали съм бременна??
Знам, че е глупаво да се пита така, но все пак съм притеснена и бих искала да ме посъветвате какво да направя... Целувахме се толкова много, че ме е страх да не е станало нещо... Моля ви без спам и гадни отговори, просто искам да се науча
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bremenna si s bliznaci ! 4estito !![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
какви ти близнаци ! Тризнаци са
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аватарЪТ !Първоначално написано от Cherry_f
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Простачка!!Първоначално написано от Cherry_f
хахахаахахаххахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахаххахахахахахахахахаха китайците така са се направили![]()
![]()
![]()
![]()
ЗАЩО СЕ СМЕЕТЕ НЕ РАЗБИРАМ ЖИВОТЪТ МИ СИ ОТИДЕ СЕГА КАК ШЕ ГО ГЛЕДАМ ТОВА БЕБЕ КАКВО ЩЕ КАЖА НА МАМА И ТАТИПървоначално написано от AlokiNn
?!?!?!??!?!?!
Спокойно бе нищо ти няма! Само те е*ават ако знаеш какво означава товаПървоначално написано от bonbon4e95
Знам... Сигурен ли си?? Защото вече се опитвам да мисля какво да кажа на мамаПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Да много ясно че съм сигурен ти секс знаеш ли какво е ? А цикъл?
^ а ти знаеш ли, че тая тема е яко ебавка?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
НЕ Е ВЯРНОПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Нищо ти няма, то ако с целувки ставаше.. Спокойно, не си трови душата какво да казваш на майка си!![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ДАНО СИ ПРАВАПървоначално написано от neznaesh
![]()
тя секс за пръв път чува а камоли да има цикълПървоначално написано от AlokiNn
![]()
тази пикла ми разведри настроениетолелеее ше умра от смях
![]()
bonbon4e простачка на майка си ще викаш ! ;] Или ти си малоумна или темата е ЯКО ебавка .. !![]()
ЗАЩО МЕ ОБИЖДАШ И МИ СПАМИШ В ТЕМАТА НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ СРАМ НЯМАШ ЛИ ??????Първоначално написано от evalongoriq
МАЙКА МИ НЕ Е ПРОСТАЧКА, ЗА ДА Й ВИКАМ ТАКА !!!Първоначално написано от Cherry_f
НЕ Е ЕБАВКА ТЕМАТА МИ, ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ !!
ти въобще знаеш ли как се правят бебета![]()