- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна
ot 2 meseca piq protiwozachatychni i wchera priqtelqt mi predi 3 dni kogato prawihme seks swyrshi w men i sega se pritesnqwam da ne bi da sym bremenna. mislite li che ima nqkakav shans. samo 1 pyt e swyrshwal w men otkakto gi piq
Т.7
swords1010
От какво се притесняваш след като пиеш противозачатъчни?
Противозачатъчните не гарантират 100% ефект!
и според мен няма от какво да се притесняваш щом пиеш противозачатачни..
на колко си
споко, няма шанс според мен
Майката ти много злеПървоначално написано от mladeja
почти 18Първоначално написано от Rofl4e
![]()
благодаря че ме успокоихте![]()
Здравейте ! Взимам "Ясмин" от почти месец.Интересува ме кога мога да разчитам на пълна защита и приятелят ми да свършва в мен без презерватив и въобще може ли да се разчита не тези хапчета.
Вие с майкати к'фо си мислите че ако е отскоро бременна зародиша (детето) веднага е готово за футболист?Първоначално написано от mladeja
![]()
Да бременна си и ще родиш тризнаци!На печелившите честито!
Ние сме ясновидци нали знаете и предсказваме дали сте бременни...
И си спокойна само защото няколко 15 гдишни пикли ти казват че няма страшно.... ПЛАША СЕ... половината не знаят кво е пишка а останалите просто ги чукат като животни , а дали са информирани достатъчно - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА!!!!Първоначално написано от mishlenceto0o
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Тест.
Как може някой да ти отговори на този въпрос,ей колко такива теми.
За тази цел има тестове за бременност.
А относно дали има шанс?
Винаги има шанс,моята браточвчедка забременя,независимо от факта,че пиеше противозачатъчни.
+Първоначално написано от SoFarSoG00d
I'm the one Love me ...
mishlenceto0o чела ли си упътването на хапчетата преди да започнеш да ги пиеш?! хапчетата ти гарантират 99% сигурност...колкото и да свършват в теб!!!процентът да забременееш след като вземаш хапчета е 1:1 000 000 000(стига да си ги взимаш всеки ден де),така че гаджето ти може да си свършва колкото пъти си иска в теб!!!
така че не се притеснявай...няма шанс да си бременна!
Абе то може да пише,ама въобще не е така,колко бременности има ......и то все по време на прием на противозачатъчни...лошото е,че после може и увреждане за детето да има,ако жената не се усети навреме,че е бременна и продължи с приема им.Първоначално написано от sn123
Ima slu4ai,kogato momi4e,koeo se e predpazvalo s protivoza4atu4ni i priqtelqt i ne e svur6val v neq e zabremenqlo(ot predeakulac.te4nost),kakto ima i slu4ai na momi4eta,koito pravqt sex bez hap4eta,bez prezervativ,priqtelqt svur6va v neq mnogokratno,no NE zabremenqva.Su6testvuvat i dvete krainosti.Ponqkoga vsi4ko opira do kusmet.Az li4no piq hap4etata si redovno,no rqdko ostavqm muja mi da svur6i v men,prosto se pritesnqvam.Moqt suvet e ako iska6 da ne prekusvate akta v nai-priqtnata mu 4ast,budi sigurna,4e ne propuska6 nito 1 ot hap4etata si,pii gi to4no po shema i spazvai 4asovete za priem,taka pone 6te svede6 vuzmojnostta ot zabremenqvane do minimum.![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Извинявай,SoFarSoG00d,но ти се извъди много компетентна по този въпрос...и колко такива бременни ти познаваш,които са вземали хапчета и са се оказали бременни.Бас ловя-НИТО ЕДНО!...а извиняавай братовчедка ти...а я,я попитай дали случайно не е пропуснала хапченцето някой път,защото в този случей вероятността да забременееш е многооо голяма!Първоначално написано от SoFarSoG00d
Извинявай,но такива неща вече се случват 1 на милион и то само в случей,че момичето забравя,пропуска да приема на хапчето си всеки ден и (горе долу)по едно и също време...(ако не вярваш...консултирай се с генеколог..който ще ти каже същото)!Ако си вземаш хапчето редовно и се отнасяш сериозно...няма от какво да се притесняваш,а и гаджето ти може да си свършва в теб!
Точно там е че до сега никога не беше свършвал в мен, което ме притесняваше доста. Миналия месец все забравях да си навивам алармата, за да бъда абсолютно точна и се разминахах леко в часовете, но от този месец вече повече от 2 седмици си ги пия най- редовно и си позволих 1 път да му позволя да свърши в мен и затова се панирах толкова, защото никога до сега не го бяхме правили. А снощи само като говорих с една моя приятелка и тя ми каза да не се притеснявам от нищо. Тя и неиния приятел правили секс без предпазни средства и понякога когато му ставало прекалено хубаво и си се празнел пре спокойно в нея и й давал да си бута аналгини ли аспирини ли бяха от долу... ЛелееееПървоначално написано от darla
![]()
![]()
НАПРАВО ОНЕМЯХ! Досега няколко пъти така правели и нищо нямало, направо ме шашна... Ама тоя месец нещо й закъснявало, а тя даже и не се притеснява.. Незнам как може да има такива хора.. А е само на 16
![]()
![]()
![]()
значи моят въпрос е :"някъде на 14 Февруари правих с гадже ми секс без презерватив но и го вкарах само 4 - 5 пъри и прекратихме всичко.Преди това 3-4 дена правихме секс с презерватив, но след това го махнах(не бях свършвал в презерватива)около 30 минути беше секса с презерватив... та махнах го избърсах си пениса с кърпа след това тя ми лапна 2-3 и после и го вкарах няколко пъти и прекратихме....това беше предистория.. та сега трябваше да и дойда на 6-ти но и закъснява 3 дена, боли я коремът от няколко дена, гърдите я боляха.Тя казва че винаги преди цикъл и е така но не и идва вече 3 ден а има симптоми че ще и идва...и от 2 дена често ходи до тоалетна...иначе никога след това или преди това не сме го правили без презерватив .Питам ви защото съм много притеснен има ли вероятност да е бремета макар че има симптоми че ще и идва но вече и закъснява 3 дена не съм свършвал в нея нищо ... просто много се притеснявам..тя каза че може да и закъснява от притеснения просто нз и аз вече![]()
?!?Първоначално написано от mishlenceto0o
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Aз пък знам кво е пишка и не ме ебът кат животно aa и не сам на 15 а не 18 проблемммПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
разбрали ся бе
![]()
по темата мисля че не си бременна![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....