.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Дали съм бременна

ot 2 meseca piq protiwozachatychni i wchera priqtelqt mi predi 3 dni kogato prawihme seks swyrshi w men i sega se pritesnqwam da ne bi da sym bremenna. mislite li che ima nqkakav shans. samo 1 pyt e swyrshwal w men otkakto gi piq

Т.7
    swords1010

От какво се притесняваш след като пиеш противозачатъчни?

Град
    В сърцата на хората.
    Противозачатъчните не гарантират 100% ефект!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и според мен няма от какво да се притесняваш щом пиеш противозачатачни..
    на колко си

Няма как да си бременна

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

спокойно

споко, няма шанс според мен

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от mladeja
    пипни си корема ако не почувстваш ритане значи няма страшно мама така каза на кака 1 път
    Майката ти много зле

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    и според мен няма от какво да се притесняваш щом пиеш противозачатачни..
    на колко си
    почти 18

благодаря че ме успокоихте

Здравейте ! Взимам "Ясмин" от почти месец.Интересува ме кога мога да разчитам на пълна защита и приятелят ми да свършва в мен без презерватив и въобще може ли да се разчита не тези хапчета.

Цитирай Първоначално написано от mladeja
    пипни си корема ако не почувстваш ритане значи няма страшно мама така каза на кака 1 път
    Вие с майкати к'фо си мислите че ако е отскоро бременна зародиша (детето) веднага е готово за футболист?

Град
    Хасково
    Вече реших да не си втълпявам и да се втелясвам , но за да съм по сигурна ще ти направя едно тестче ж края на другата седмица

Град
    Велико Търново
    Да бременна си и ще родиш тризнаци!На печелившите честито!

Ние сме ясновидци нали знаете и предсказваме дали сте бременни...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от mishlenceto0o
    почти 18

И си спокойна само защото няколко 15 гдишни пикли ти казват че няма страшно.... ПЛАША СЕ... половината не знаят кво е пишка а останалите просто ги чукат като животни , а дали са информирани достатъчно - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА!!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Wonderland
    Тест.
    Как може някой да ти отговори на този въпрос,ей колко такива теми.
    За тази цел има тестове за бременност.
    А относно дали има шанс?
    Винаги има шанс,моята браточвчедка забременя,независимо от факта,че пиеше противозачатъчни.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Тест.
    Как може някой да ти отговори на този въпрос,ей колко такива теми.
    За тази цел има тестове за бременност.
    А относно дали има шанс?
    Винаги има шанс,моята браточвчедка забременя,независимо от факта,че пиеше противозачатъчни.
    +
    I'm the one Love me ...

mishlenceto0o чела ли си упътването на хапчетата преди да започнеш да ги пиеш?! хапчетата ти гарантират 99% сигурност...колкото и да свършват в теб!!!процентът да забременееш след като вземаш хапчета е 1:1 000 000 000(стига да си ги взимаш всеки ден де),така че гаджето ти може да си свършва колкото пъти си иска в теб!!!
    така че не се притеснявай...няма шанс да си бременна!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sn123
    mishlenceto0o чела ли си упътването на хапчетата преди да започнеш да ги пиеш?! хапчетата ти гарантират 99% сигурност...колкото и да свършват в теб!!!процентът да забременееш след като вземаш хапчета е 1:1 000 000 000(стига да си ги взимаш всеки ден де),така че гаджето ти може да си свършва колкото пъти си иска в теб!!!
    Абе то може да пише,ама въобще не е така,колко бременности има ......и то все по време на прием на противозачатъчни...лошото е,че после може и увреждане за детето да има,ако жената не се усети навреме,че е бременна и продължи с приема им.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ima slu4ai,kogato momi4e,koeo se e predpazvalo s protivoza4atu4ni i priqtelqt i ne e svur6val v neq e zabremenqlo(ot predeakulac.te4nost),kakto ima i slu4ai na momi4eta,koito pravqt sex bez hap4eta,bez prezervativ,priqtelqt svur6va v neq mnogokratno,no NE zabremenqva.Su6testvuvat i dvete krainosti.Ponqkoga vsi4ko opira do kusmet.Az li4no piq hap4etata si redovno,no rqdko ostavqm muja mi da svur6i v men,prosto se pritesnqvam.Moqt suvet e ako iska6 da ne prekusvate akta v nai-priqtnata mu 4ast,budi sigurna,4e ne propuska6 nito 1 ot hap4etata si,pii gi to4no po shema i spazvai 4asovete za priem,taka pone 6te svede6 vuzmojnostta ot zabremenqvane do minimum.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от sn123
    Абе то може да пише,ама въобще не е така,колко бременности има ......и то все по време на прием на противозачатъчни...лошото е,че после може и увреждане за детето да има,ако жената не се усети навреме,че е бременна и продължи с приема им.
    Извинявай,SoFarSoG00d,но ти се извъди много компетентна по този въпрос...и колко такива бременни ти познаваш,които са вземали хапчета и са се оказали бременни.Бас ловя-НИТО ЕДНО!...а извиняавай братовчедка ти...а я,я попитай дали случайно не е пропуснала хапченцето някой път,защото в този случей вероятността да забременееш е многооо голяма!

Извинявай,но такива неща вече се случват 1 на милион и то само в случей,че момичето забравя,пропуска да приема на хапчето си всеки ден и (горе долу)по едно и също време...(ако не вярваш...консултирай се с генеколог..който ще ти каже същото)!Ако си вземаш хапчето редовно и се отнасяш сериозно...няма от какво да се притесняваш,а и гаджето ти може да си свършва в теб!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Ima slu4ai,kogato momi4e,koeo se e predpazvalo s protivoza4atu4ni i priqtelqt i ne e svur6val v neq e zabremenqlo(ot predeakulac.te4nost),kakto ima i slu4ai na momi4eta,koito pravqt sex bez hap4eta,bez prezervativ,priqtelqt svur6va v neq mnogokratno,no NE zabremenqva.Su6testvuvat i dvete krainosti.Ponqkoga vsi4ko opira do kusmet.Az li4no piq hap4etata si redovno,no rqdko ostavqm muja mi da svur6i v men,prosto se pritesnqvam.Moqt suvet e ako iska6 da ne prekusvate akta v nai-priqtnata mu 4ast,budi sigurna,4e ne propuska6 nito 1 ot hap4etata si,pii gi to4no po shema i spazvai 4asovete za priem,taka pone 6te svede6 vuzmojnostta ot zabremenqvane do minimum.
    Точно там е че до сега никога не беше свършвал в мен, което ме притесняваше доста. Миналия месец все забравях да си навивам алармата, за да бъда абсолютно точна и се разминахах леко в часовете, но от този месец вече повече от 2 седмици си ги пия най- редовно и си позволих 1 път да му позволя да свърши в мен и затова се панирах толкова, защото никога до сега не го бяхме правили. А снощи само като говорих с една моя приятелка и тя ми каза да не се притеснявам от нищо. Тя и неиния приятел правили секс без предпазни средства и понякога когато му ставало прекалено хубаво и си се празнел пре спокойно в нея и й давал да си бута аналгини ли аспирини ли бяха от долу... Лелееее НАПРАВО ОНЕМЯХ! Досега няколко пъти така правели и нищо нямало, направо ме шашна... Ама тоя месец нещо й закъснявало, а тя даже и не се притеснява.. Незнам как може да има такива хора.. А е само на 16

значи моят въпрос е :"някъде на 14 Февруари правих с гадже ми секс без презерватив но и го вкарах само 4 - 5 пъри и прекратихме всичко.Преди това 3-4 дена правихме секс с презерватив, но след това го махнах(не бях свършвал в презерватива)около 30 минути беше секса с презерватив... та махнах го избърсах си пениса с кърпа след това тя ми лапна 2-3 и после и го вкарах няколко пъти и прекратихме....това беше предистория.. та сега трябваше да и дойда на 6-ти но и закъснява 3 дена, боли я коремът от няколко дена, гърдите я боляха.Тя казва че винаги преди цикъл и е така но не и идва вече 3 ден а има симптоми че ще и идва...и от 2 дена често ходи до тоалетна...иначе никога след това или преди това не сме го правили без презерватив .Питам ви защото съм много притеснен има ли вероятност да е бремета макар че има симптоми че ще и идва но вече и закъснява 3 дена не съм свършвал в нея нищо ... просто много се притеснявам..тя каза че може да и закъснява от притеснения просто нз и аз вече

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна

Re: Дали съм бременна

ot 2 meseca piq protiwozachatychni i wchera priqtelqt mi predi 3 dni kogato prawihme seks swyrshi w men i sega se pritesnqwam da ne bi da sym bremenna. mislite li che ima nqkakav shans. samo 1 pyt e swyrshwal w men otkakto gi piq

Т.7
    swords1010
    ?!?
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Хасково

Re: Дали съм бременна

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto

Т.7
    swords1010
    ?!?
    еми объркала съм се.. преди 3 дни е вярното

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    почти 18

И си спокойна само защото няколко 15 гдишни пикли ти казват че няма страшно.... ПЛАША СЕ... половината не знаят кво е пишка а останалите просто ги чукат като животни , а дали са информирани достатъчно - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА!!!!
    Aз пък знам кво е пишка и не ме ебът кат животно aa и не сам на 15 а не 18 проблеммм разбрали ся бе

по темата мисля че не си бременна
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си