.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Град
    Wonderland
    Много ме изкефи това определение в urban dictionary :
    'Emo guy is just too much of a pussy. His penis is too small, he's too depressed to bathe, and has more mood swings than emo chick, and he doesn't even have a menstrual cycle. Emo chick dumps him, saying "It's not you, it's me." (lie) as she drives off with Wayne, the school jock and captain of the football team.
    5. Emo guy goes home and cries, proceeds to write a weak song and strum a single string on his acoustic guitar. Another emo chick sees how he is so in touch with his feelings, and the cycle continues. '

да да разбрах ви гейските намеци а ся кажите нещо за емо момичетата :P :P :P :P :P :P :P

Град
    Wonderland

http://www.teenproblem.net/f/posting.php?mode=reply&t=23

Абе всичките са еднакви:прическа,грим,стил на обличане,конфекция са за мен,липса на индивидуалност,зомбита...... арикатури.

о да щом са еднакви момичетата имат хуйове пак момчетата путки и имат цикъл така ли да го разбираме ако всички са еднакви?

Град
    Wonderland
    Ами разбирай го както искаш,нали искаш мнение,а защо искаш мнение за нещо,което така или иначе харесваш.....

да ама ако погледниш отгоре бях писал че искам мнение по принцип могат ли да се съверновават с тея от САЩ и така нататака ти зе да ми обесняяш разликите аз питам 1 ти др ми кааш омфг и виж отделно името на темата : Какво ще кажете за ЕМОТАТА В БЪЛГАРИЯ

аз питам какво ще кажете ако сам искал да ми кажете с какво се различават да ама тва е др история сестра питам единствено тва нещо

Град
    Wonderland
    Емотата в България=чалгаджиите в България=пародия
    Това важи и за всички емота

Супер фен Аватара на Dumb
    Не се занимавай с емота, а с правописа си!

Град
    Инкогнито
    Е не съм съгласен, емотата са по-добре от чалгарите

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Само едно емо познавам в България не че съм общувал с него, но виждам, нормално общува с другите. Прическата му не е някаква изродска, яка е.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Е не съм съгласен, емотата са по-добре от чалгарите
    М дам,имаш право от попфолклористи по-лошо няма

бр бр хеле някой дет да ма подкрепи секи случай емо момичетата са по предпочитани отколкото чалгарките

п.п. няям зор да си оправям правописа няя и да го опраям

EМОподобни миналата година много се мяркаха в България
    но сега май ги няма../сиг са се самоубили

и аз кво си мисля по скоро може да си била sceen ама да ти кажа не само на тебе и на сички явно мн са гордейте с тва че си режат вените и така нататака и че омират мн ви е кеф да говорите зад гърбъ им а приятно ли ще ви е ако някой др говори за ваш приятел който е починал? хубу ли ще ви е ако аз ей ся почна да псувам приятелите ви кадето са почина ли а?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    на последната емолиада (Емо олимпийски игри) американските ема спечелиха убедително във всички дисциплини:
    Рев
    Бретон
    Рязане на вени
    Писане на самоубийствена поезия

Изобщо БГ - емотата мнооого слабо. Само се излагат. Не стига това, ами и след като загубиха някои не се самоубиха! Скандално!
    Grumpy old madman

И аз те Оважавам, пич.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Хиляди хулигани се биха по улиците на Хамбург преди и след мача от Втора бундеслига между Санкт Паули и Ханза (Рощок) - 3:2. 1000 привърженици на домакините причакали стотиците фенове от Рощок още на гарата. Полицията опитала да ги отблъсне, но агитките започнали улична война. Към полицаите полетели камъни и бутилки.
    "Всичко, което можеше да се хвърля, лежеше по улиците - от контейнери за боклук до изкъртени плочки от тротоарите", коментира говорител на полицията пред "Билд".
    Служителите на реда отговорили с водни струи и сълзотворен газ. Равносметката - петима ранени полицаи, двама привърженици и един минувач. Двама от полицаите (мъж и жена) пострадаха по-тежко и са в болница - единият с разкъсани сухожилия след удар с бутилка, а жената с рана на гърлото. Хулиганите я наранили, когато опитали да й свалят шлема.
    Заебете ги тия емота, дайте да сменим темата.

http://sportal.bg/news.php?id=161734

в България няма емота
    има някакви депресирани..пфу.. мани мани
    ама май модата им мина, не съм мяркала повече от едно емо наскоро (една съседка е такава депресарка)
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

[quote="StayFly"]
    Хиляди хулигани се биха по улиците на Хамбург преди и след мача от Втора бундеслига между Санкт Паули и Ханза (Рощок) - 3:2. 1000 привърженици на домакините причакали стотиците фенове от Рощок още на гарата. Полицията опитала да ги отблъсне, но агитките започнали улична война. Към полицаите полетели камъни и бутилки.
    "Всичко, което можеше да се хвърля, лежеше по улиците - от контейнери за боклук до изкъртени плочки от тротоарите", коментира говорител на полицията пред "Билд".
    Служителите на реда отговорили с водни струи и сълзотворен газ. Равносметката - петима ранени полицаи, двама привърженици и един минувач. Двама от полицаите (мъж и жена) пострадаха по-тежко и са в болница - единият с разкъсани сухожилия след удар с бутилка, а жената с рана на гърлото. Хулиганите я наранили, когато опитали да й свалят шлема.

като не ти харесва не пиши бе напрай си твоя тема и бес да ми рекламираш улични боеве и така нататака тва няма нищо общо с поснатата от мен тема!

предлагам да станеш емо и да си срежеш вените!!!

a iska6 li da ti stro6a malkata glawi4ka ako te namerq?????

Цитирай Първоначално написано от DeagleDoubleD
    ДА!

говнари

Цитирай Първоначално написано от DeagleDoubleD
    милитъри емота бе!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Wonderland

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си