- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще кажете за ЕМОТАТА В БЪЛГАРИЯ
Значи дойде ми на акъла ей ся понеже аз харесвам и оважавам емотата (особенно момичеата :P :P ) мислите ли , че бг емотата са могат да бъдат респектирани щото напоследак из България чувам много отрицателни мнения за тях и не само в Българиа в Щатите и така нататака искам така да си кажете и вий ващо мнение относно тях с какво ви харесват дразнят дали българските емота могат да се съревновават с тези в САЩ и така нататака давайте коментари хора нека чуем вашия глас![]()
![]()
![]()
п.п. може и да е имало и др теми подобни на моята но искам просто да видим и сега какви са вашите мнения ;]
Оправи името на България, че си я написал на едно място БългариА!
Едно е да си емоционален, друго е да си глезена пикла или пикльо.![]()
нищо така за газария таааа......вии с 2-3 думи са изказвате пак в други раздели по романи пишите я кажите нещо така по дълга е![]()
![]()
на тва му мина модата вече
не сам сагласен момчето ми щот емо винаги си е на мода и е най-популярния "teen style" измежду тинейджарите макарче повечето са scene но карайте ;]
не ми пука
Според мен истинските последователи не са измежду живите, а това че е най-популярен, сред Американските кретенчета може и да е, но в България започва да отшумява![]()
кат не ти пука никой не те кара да ми спамиш на темата аз сам я постнал за да са пишат коментари ама и кат гледам коментарите са ви омрели иначе ко я постне темата някво момиче веднага трагвате да са праите на големи разбирачи нали>?
пак и верно че в България отумолява ама нали сички са шантоци и кретени и са праят на газари като крадат прическите и така нататака ша извинявате че постнах темата объркал сам форума явно![]()
тои верно че в България са забатаци ко си прая и аз труда да питам
емотата ги е страх от моят план за изтребването на всички без 1 емо и 15 слона![]()
ми дааа реках гооооо да не ми напраиш нещо?
пфф бес да ми са прайш на газенце ако обичаш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
емо стила е циганскии .. не го харесвам .. харесват го хора с селски разбирания .. без да се обиждат .. няма нищо изискано в него .. аа да сега дечицата на по 15-16 годинки му се кефят ... но те порастват и започват да се чудят защо по дяволите са се правили на такива ..
научи се да пишеш, ма!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
пародия на?
оф ..
сиг са в зимен сън ..
ае тихо че ше ги събудите
.!.
4ii fake e t'va?
PS: flextype|-(