- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно вcпросче!?!(към момичетата)
знам че звучи тапо ма кво стаа ако правиш секс преди да ти е дошъл цикала за пръв път?
а и моля ви без нападки!!!!
Еми ... какво става ли - правите секс !
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
![]()
по темата,пак ще цитирам:"Давай сега,че като вземе да ти идва става лошо!"
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
ne moje6 da zabremenee6
ако е малко преди да ти дойде , мисля че може макар и с много малка възможност, четох как едно момиче така забременяло, в смисък когато тялото ти е достатъчно развито и му остава много малко- т.е. да ти дойде, има няква възможностПървоначално написано от crazy_style
по темата: тъпа си, щом още даже нямаш цикъл и искаш да се ебеш- лошо говори за тебе и то не защото нямаш , а защото само може да се предполага колко си малка имайки предвид акселерацията на днешното поколение, нека позная, че не си на повече от 11?
П.П. не е напдане това не знам защо когато някой каже на някого че е курва, се смята за обида, ако това е чистата истина /не е към теб епитетът, само за обяснение/
ако е малко преди да ти дойде , мисля че може макар и с много малка възможност, четох как едно момиче така забременяло, в смисък когато тялото ти е достатъчно развито и му остава много малко- т.е. да ти дойде, има няква възможностПървоначално написано от crazy_style
по темата: тъпа си, щом още даже нямаш цикъл и искаш да се ебеш- лошо говори за тебе и то не защото нямаш , а защото само може да се предполага колко си малка имайки предвид акселерацията на днешното поколение, нека позная, че не си на повече от 11?
П.П. не е напдане това не знам защо когато някой каже на някого че е курва, се смята за обида, ако това е чистата истина /не е към теб епитетът, само за обяснение/
Оставаш тъпа kyрвa за цял живот!!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
с менструалната кръв се изхвърлят всякакви бактерии, попаднали във влагалището на жената, а някъде бях чела преди време, девствената ципа служи да не попадат такива там. демек ще си по-предразположена към всякакви инфекции, отколкото момиче с цикъл.
На колко години си?![]()
не може да се забременее... апък итрябва да си много малка 11-12 за да ти се ебе и да нямаш цикъл.. на къде вървите тва поколение незнам.
вие по на 16 ще си раждате децата бе...![]()
деца ще отглеждат деца много ще е интересно!
ne e mn hubavo chesno da ti kaja daje izobshto ne e hubavo i dam ne mojesh da zabremeneesh
I'm the one Love me ...
Абе умира се,стига сте лъгали детето ,ако пък не умре ще роди близнаци,защото преди да ти дойде за пръв път само еднояйчни близнаци стават![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Авеее земи си изчакай да ти дойде времетоЕбати :X ко почнахте на по 5 да се е**те ..Недорасляци..Кат не разбирате хоете си играйте с куклите,щото са на тия години тва тряя праите а не да мислите по кой батко да тичате
![]()
![]()
на 11 ли си?още сама не можеш да се храниш пък секс ще правиш
![]()
![]()
![]()
младежи..... а може би още деца....еййй ако бях на мястото на майкати такъв бой щях да те дера ......
praveneto na sex ne prevru6ta momi4eto v jenaПървоначално написано от nicolepcd
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
знам ,че е вредно за огранизма не го прави ако твя имаш превид![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Раждаш осмознаци и умираш после...Не знам какво точно става,но съм чувала,че не е хубаво..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+++ ..Първоначално написано от chelsea
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
na edna moq priqtelka bratovchedka i beshe pravila sex kogato beshe oshte na 11 mislq che, i ne i beshe doshlo sled tova poluchi kravoizliv![]()
Нямам думи просто![]()
![]()
![]()