- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Логика и логически задачки.
13![]()
Абе ейедин път са 12 друг път са 13.
![]()
Ромео се прибира от купон пиян вкъщи. Ляга на леглото и заспива. През нощта се буди от жажда и в просъница напипва буркан, след като изпива течноста в него заспива. На сутринта се буди и вижда Жулиета мъртва.
Какво е станало и защо Жулиета е мъртва!?
Това съм го чувала![]()
Напомня на 1вата![]()
жулиета е риба и ромео е изпил водата, в която тя е била?
Е така предоставям възможността на другите да отговорят.![]()
град в България написан на латиница се състои от знаците на 4 елемента от периодичната система и изотоп на водорода... кой е той?![]()
Пирдоп ? Кажи първата буква.Първоначално написано от RiseGirl
хах, да.... и да се почне налучкването, а ако я кажа става супер лесно!
Силистра![]()
Ама по-скоро е с 3 елемента,така че едва ли е верен отговор,нали
![]()
всъщност, позна :Д
Si-силиций
Li- литий
S- сяра
T- тритий
Ra- радий
ти си наред![]()
Хах малкото ми,скапано градчеПървоначално написано от RiseGirl
![]()
Не се бях замисляла за подобни загадки свързани със Силистра
![]()
![]()
![]()
А иначе аз предпочитам да решавам загадките,а не да ги измислям или копирам от някъдеАко има друг желаещ нека той да пусне
![]()
да, полезни са
хайде тогава аз...
Полунощ е... вали дъжд, можем ли да очакваме, че след 72 часа ще пече слънце?
Не,защото отново ще е полунощ![]()
хм, да тази беше лесна, за досещане по-скоро :Д
Отново закъсняваш за среща. И в последният момент си спомняш, че обувките ти са дадени на обущар. Но имаш резервен план, на тавана има 5 чифта черни обувки и 5 чифта кафяви обувки. Само че си забравил да смениш изгорялата крушка.... В колата имаш фенерче, но не разполагаш с толкова време. Бързо отиваш на тавана и почвате пипнешком да взимаш обувки. За съжаление, всичките обувки са еднакви, така че не може да се ориентираш по формата. Нямаш време да влизаш и излизаш, а не може да изнесеш всичките обувки. Какъв е минималния брой обувки, който трябва да вземеш, за да си сигурен, че ще имаш поне 1 чифт с еднакъв цвят?