- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Логика и логически задачки.
ето 1 голям жокер, тази мръсотия принципно не стой на топче
еми значи когато той е пробвал да метне ключа не е успял от 1вия път и е дърпал там няколко пъти и ключът е завлякъл прах и мръсотията,която мирно и кротко си е стояла на едно място се е насъбрала на топче![]()
Какво още трябва да кажа?Не ме мъчи, че рано ще ставам днес,теми ще пиша![]()
Борилов е преметнал двойно найлоново влакно през крака на шкафчето и го е извел под вратата навън. После заключил, направил обемист възел на влакното, който да избута ключа, изтеглил го е с единия край на влакното до нощното шкафче и е измъкнал обратно цялото влакно. При движението си по прашния парhttp://www.teenproblem.net/forumкет ключът е насъбрал пред себе си топчица прашни власинки.
Нещо не ми допада...
да си съчиниш историйка, та тя може да е всякаква, стига да напаснеш даденото?
Както и да е, лека нощ!:Д
Ахаааа! Знаех си ....(е добре де близо бях) лека ножт
![]()
На един празник в село било уредено състезание. Щели да се надбягват с конете си двама момци от селото. Наградата за победителя била голяма. Само че условията за надбягването били малко чудновати:наградата щял да получи този, чийто кон стигне последен до целта.
Качили се момците на конете си, развикали се хората, но..никой не мърда. Всеки чака другия да тръгне пръв, за да стигне той последен и да вземе наградата.
Минало доста време. Викали хората, викали, па взели да се разотиват.
В това време от селото излязъл старец. Попитал каква е работата, помислил малко, па рекъл на хората:
-Върнете се, ще се нареди.
Доближил старецът до момците, които още стърчали на конете си, и ги помолил да слязат, за да им каже нещо на ухото.
Слезли момците и старецът им прошепнал две-три думи.
Момците веднага скочили на конете и ги препуснали с все сила.
Какво им е прошепнал старецът?
ми стареца е инициатора или спонсора на събитието и променя условието, че победител е този който стигне първи. Друго което се сещам е че при жената на един от състезателите има любовник![]()
в условието е загадката сега ме караш да се разсънвам![]()
Наградата е кофти и стареца казва каква е тя на учасниците.За да избегнат кофти наградата те се впускат да спечелят за да не се падне на тях?
Значи за да препускат те се стремят да пристигнат първи, но това няма логика защото последният печели
Едит: Да са ева и простия последният кон печели, а не последният играч, те си сменят конетеи пот ози начин 1вият финиширал губи
![]()
еее наградата е супер яка и се знае от всички
Вгледай се по-добре в условието![]()
мерси![]()
Колко орела има на биков мост? Май няма да заблудя никого, ама да опитам ;д
Крайно елементарна
На един клон има 5 врабчета. Един ловец убива едното. Колко остават на клона?