- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Логика и логически задачки.
Така е, което пък от своя страна означава, че има повече от 1 верен отговор.Първоначално написано от Raybeez
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Телефона е бил и GPS и след като говори не знае къде отива и се блъска в някоя задънена улица.
Предлагам някой да пусне нова ЛОГИЧЕСКА загадка![]()
Семейство си приготвя вечерята... Минава майката и слага шепа сол, после бащата също слага шепа сол, след това сина също минава и слага шепа сол. Когато почват да ядат пак слагат сол.
Какво са готвили ?
Хммм тази ми прилича на предишната![]()
Нямам отговорЩе чакам да видя другите,какво ще напишат
![]()
Риба ?Първоначално написано от student4e
НеПървоначално написано от Lucho
толкова шепи сол малко множко ще и дойде на рибата
Варени яйца...Първоначално написано от student4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
боб
едит:
Променям на картофи:Д
Салата![]()
Нещо със сол.(уау какво откритие) Ама тва не е интересно няма никакво мислене , само ако успееш да оцелиш..Сигурно има някаква уловка де,ама не се сещам.Първоначално написано от student4e
Дипломация,Лъжа,Истина!Първоначално написано от Spider4eto
Аз съм ги означил със следните цифри:
1 - Лъжа
2 - Дипломиция
3 - Истина
Сега правим шесте възможни подредби:
123
132
213
231
312
321
Така почвам с 321 и 312,ако третия казва винаги истината,то нямам как да е първи и да каже,че до себе си е той![]()
Ако е 132 и 231 - и той невъзможен третия нема как да е истина и дипломация![]()
Ако е 123 - първият е лъжата,то ако третият е истина и казва,че вторият е лъжата - пак не е възможно.
Остава да е 213 първият казва,че до него е правдата,но той може да си лъже и си лъже пича,вторият казва,че е дипломацията,ама той само си лъже,така чее кво му пречи!?Третият казва истината и не ни е излъгал,че до него е истината![]()
Гутооо![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Still1ME1Still1HERE закъсне![]()
Ти не се обоснова,а пък и си сложила въпросителна,което занчи,че не си сигурнаПървоначално написано от cherrypezz
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
даПървоначално написано от SWASTIKA
![]()
Довършете изречението![]()
трите неща който съсипват мъжа са парите, алкохола и ..... ?
Е разгада го бързожените, парите и алкохола не прощават на никой мъж
![]()
Да!А ти въобще схвана ли,защо са слагали "шепа сол" докато са приготвяли вечерята и защо после пак са сложили сол (но тук вече думата "шепа" я няма ...)Първоначално написано от Raybeez
![]()
Айде дайте нещо по-логическо де![]()
Насред пустинята лежи мъртъв гол човек, а в ръката си държи пръчка.(по-скоро клечка)
Въпросът е: Какво се е случило?
жокер: защо няма дрехи, как се е озовал в пустинята и защо държи малка клечка.
Това с "шепите сол" е за да се покаже голямото количество сол,което трябва да ни подскаже,че яденето им не поема солта .....Първоначално написано от Raybeez
Малко тъпо го обясних,но би трябвало да си схванал
Чакаме загадки,но не много трудни ако може,защото в момента ми се спи и мозъка ми не фунционира на 100%![]()
![]()
Епа пиле печено на сол, трее мноо сол за да се покрие тавичката....