- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ХАРИ ПОТЪР / ЗДРАЧ
Щото Едуард е голям красавец и се разтапяш докато гледаш красивата му мутричка.. тя просто зове да го завържеш и изнасилиш...Първоначално написано от LittlePrincess
Гледах филма "Здрач" наскоро, не е нищо особено, изключително предвидим сюжет, но актьорската игра е брилянтна.Ама като цяло не ме впечатли - скучна работа, наистина. Пубертетски тъпотии (например сцената в която Бела крещи на баща си - щях да се издрайфам, бива лиготия). Докато гледах филма чисто и просто точех лигички на Едуард, защото е супер красив, има хубав глас и роля във филма, но останалото си е шит
Книгата "Здрач" още не съм я чела, въпреки че си я изтеглих. Ще видя в най-скоро време защо толкова я хвалят
По анкетата гласувах за Хари Потър, защото съм чела 3 от книгите и когато ги четох ми бяха супер интересни - 1, 2 и Орденът на Феникса (не й знам номера но ми беше подарък) Филмите за Хари също според мен са над Здрач, та затова гласувах за Харито, но трябва да подчертая че не съм фенка, защото и Хари Потър не е нещо чак толкова брилянтно ...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride