Можете да си говорите, каквото си искате, НО е ФАКТ, че правосътие в България НЯМА и незнам дали някога ще има.
Случея Ставински се раздуха само и единствено поради това, че е пуъблична личност и за това и не получи адекватна присъда, каквато биха дали на обикновен човек извършил същото.
Случея на сестрите Белнейски - изобщо не вярвам чак сега да са открили извършителя. Просто намериха някои, които да поеме вината, за да бъде приключен случея. Също съм чувала, че убиеца им е син на някакъв "голям" в града. /това си е мое мнение/.
Дори момичето да не е билоубито от това момче е бил някои друг изверг. Не ми го побира акъла как ще намушкаш някой 50 пъти И ако момчето наистина е невинно ще бъде вкарано в затрова за нещо, което не е извършило, а истинския убиец ще продължава да си живурка на свобода и да прави, каквото си пожелае.
Blab, и кажи ми сега как да се кача на БДЖ като подпалените влагове станаха доста и това поред мен не е никак случайно!?
Ако имаше правосъдна система в България най-вероятно извършениете престъпления щяха да са по-малко.