- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
++Първоначално написано от graceless
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
+1Първоначално написано от lipstik
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз пък си купувам списанията точно заради плакатите,защото от другаде няма.Но се дразня на медиите,от една страна се радвам,че пожъна успех поредицата,ама моля ви се, "сърце с името на Роб и твоето"![]()
![]()
![]()
Гръмнете се бе,заедно с гаврата си..
Яд ме е,защото много хора се отказват по този начин от поредицата и нямат никакво желание да я прочетат,защото им навират в очите скапани томболки..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Аз пък си купувам списанията точно заради плакатите,защото от другаде няма.Но се дразня на медиите,от една страна се радвам,че пожъна успех поредицата,ама моля ви се, "сърце с името на Роб и твоето"![]()
![]()
![]()
Гръмнете се бе,заедно с гаврата си..
Яд ме е,защото много хора се отказват по този начин от поредицата и нямат никакво желание да я прочетат,защото им навират в очите скапани томболки..![]()
напълно съгласна съм - някои плакати са супер,но0о простотиите,които пишат са ужасно смешни
а последно в бравото бяха написали "Трудно е да се напише новина за Робърт Патинсън (23).Пет секунди след като пресече улица Х в град У,половината свят знае,че е на отсрещния тротоар.И все пак...наслади се на тази снимка на Роб,както той се наслаждава на статуята на "Алиса в Страната на чудесата" ии т.н.
![]()
излезе още един кадър от New Moon.Eто го и него:
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Уикенд не е ли жълто списание или аз съм в грешка?Първоначално написано от graceless
![]()
Иначе скивайте туй:
http://i31.tinypic.com/2d0b5ug.jpg
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Е нали някъде тогаз е живял като човек.Първоначално написано от graceless
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
За фенките на Тейлър(Джейкъб):
Enjoy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
йееес купих си затъмнениеее и започвам да я чета
на някой може да му звучи смешно,защото повечето сте ги прочели всичките книги
ама аз малко по малко![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хей!! Неска излезе BRAVO Фентази![]()
![]()
Първоначално написано от BeeRy
Аз още сутринта си го зех. Толкова се вълнувах, че чак сънувам някакви неща за списанието и вчера ходих да питам в колко носят списанията в магазина до нас, а майка ми ходи да ми го зима, защото една нейна колежка ми го запазила в магазинаОткачих вече! Но все пак ставаше дума за Здрач, Властелинът на пръстените, Карибски пирати и Хари Потър
![]()
![]()
Обаче как са улучили: има сравнение между Робърт Патинсън и Орландо Блум - Двамата актьори по които съм луда
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Бяха ги разпродали всички списанияПървоначално написано от BloomF
![]()
Но аз успях да взема последнотоооо
![]()
Имах късмет
![]()
![]()
Като са толкова фентъзи брой да бяха сложили Хрониките на Нариния,Омагьосана Ван Хелсинг,Подземен Свят и те си имат феновенема си го купя като ги няма любимите ми поредици
Първоначално написано от kattetty95
не искам никой да обиждам... ама на тази снимка не ви ли прилчиа малкоо на ляво колело![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
не!Първоначално написано от fuck_brainpants
![]()
Охооо.. и питаш!На мен да.![]()
Много се ядосвам,че бях изтрила една супер яка снимка на вашия Едуард.Да ви покажа какво представлява.![]()
Не е същата снимка,но ето:
това просто като сравнение.![]()
Вие тия снимки сте ги виждали,де.
Обаче аз намирам разлика от земята до небето и обратно.
нищ0оо0о общо с Едуарда във филма а и никога не съм се прадставяла вампирите по тоя начин да са вегетарианциИскам да кажа,че не съм му виждала вампирските зъби
![]()
ооо страхотенннПървоначално написано от kattetty95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ъъъ извинявай ти какво искаш от човека,никои актоьри и актриси не изглеждат така както във филмите,нали ги гримират и им правят прически и ги обличат както трябва за да влязат в ролите си,можеш ли да намериш снимка на някой известен който в ежедневието си изглежда така както в някой филм-ми неможеш защото няма такъв...!Първоначално написано от YouCantStopMe
Глупости,актриси и актьори като Джони Деп,Анджелина и меган Фокс изглеждат пъти по добре извън филмите си,просто Робърт го проявява от немърливост