.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Пищови

Hybrid View

Пищови

Ако няма такава тема,може ли поне да ви попитам,
    знаете ли хубави идеи за пищови,ако знаете ,моля ви споделете.
    ROCK
    ON!

Град
    Sofia
    Ми взимаш си учебника отваряш на това ,което ще имаш за контролното и си го принираш обаче с 50-60 % по -малко от оригинала и се получава супер малко пищовче,но с цялата необходима информация.Ако има някакви картинки ги изрязваш (колкото е по-малък толкова по-добре).Но трябва да можеш да четеш малки букви,иначе е доста трудно за преписване.Послен си подчертаваш най-важното от листчето и си го слагаш под краката или по самото контролно.За сега само за това се сещам,но пищовите са гадна работа,защото постоянно си на тръни да не те хванат,да успееш да препишеш всичко,в същото време да следиш и учителя абе.. .Мен лично не са ме хващали.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Град
    Ha MopeTo (sun)
    телефона
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    аз си ги пиша като "notes" на телефона и "гледам колко е часа" ...
    The Spark

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз си ги ксерокопирам на 50% намалено и си ме е екстра, даже пак са големички според мен Проблеми с очите нямам, та не ми е трудно да разчета какво пише
    Други идеи - пишеш си нещата като notes или SMS-и на GSM-а, но

госпожите не са вчерашни и не всеки дава да си гледаш "часовника" ...
    И третото - handsfree, но ти трябват безплатни минути, дълга коса и доверен човек с учебник
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Можеш да си сканираш етикет (незнам да ли се казва етикет ама се надявам разбра за какво говоря) от шише Кока-Кола или нещо друго на мястото на текстовете като съдържание,производител и др. пишеш нужното. После само остава да го принтираш и да го лепнеш на бутилката.

Искрено ви благодаря,хорица. Тъкмо ми предстои контролно.
    Особено последното е най-хитрото ,евала,мерси.
    ROCK
    ON!

Идеи - бол, но аз по биология просто нямам шанс да направя. Тази ни дава неща от най-затънтените и безсмислени кътчета на нещастния учебник, тоест ни изненадва с контролните си и ПРОСТО не мога да направя обобщаващ пищов... щото може да ни даде к'вото й скимне.

Аре, успех на контролното. : )

Благодаря ти .
    ROCK
    ON!

SaShO sTaVa KaTo Si Go SLoJiSh V nIsEsErA sEeDnO sI tArSiSh NeShO Te MoItE dAsKaLkI pO pRiNcIp Ne ZaBeLqZvAt
    AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD

abe ima mnogo idei:
    -pi6e6 si nyjnata informaciq na nosna karpi4ka naprimer,samo 4e pi6e6 ot vatre6nata strana;
    -namira6 nqkakaf himikal deto ne pi6e i dracka6 na lista,ot stranata na y4itelq ni6to nqma da se vidi,no ti 6te znae6 4e e pisano i na opredelen agal 6te pro4ete6;
    -sa6to na telefona,koeto e banalno spored mene,zatova moje6 da snima6 nyjnata informaciq i da si sloji6 snimkata za otpred,no 6te trqbva telefona ti da ima yveli4avane na snimkata;
    -drackaneto na 4ina sa6to var6i rabota;
    -vzima6 si mp3 ili na telefona ti sas sly6alki i si zapisva6 yroka-s nqkakva 6apka ili dobro prikritie 6te ospee6 da skrie6 sly6alkite;

ima i o6te no zasega samo za tova se se6tam ... nadqvam se da sum pomognala kakto na tebe taka i na drygi... aidi i yspeh
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    София
    За мен най-добре е да си напиша пищова на WORD на компютъра и си го качвам на телефона

П.С. Телефона трябва да е смартфон и да има качена програма за разчитане на word файлове, аз лично ползвам Нокиа N серия и програмата на телефона ми се казва Quickword

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    аз си ги пиша като "notes" на телефона и "гледам колко е часа" ...
    И аз
    Тва е мн добро

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На класното по литература си написах нужното на компютъра, смалих размера на буквите, колкото да ги виждам, принтирах и отрязах празната част от листа. Получи се размера на моя учебник. Просто го сложих отгоре и си правих, че си гледам текста. Трябва доста внимателно човек да се вгледа , за да види

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми нищо нетрадиционно при мен...

Има едни хидикалки с прозрачни банели и са направо идеални

Обличаш бял чаропогащник слагаш си пола и си криеш пищова в чорапогащника.

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Телефона!
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

В нашето у-ще сме на редици (чиновете) ако си до прозорците лпиш от вуншната страна пищова и товаряш прозореца , а през зимата в ботуша качваш си крака и отваряш ципа.

Лесна работа. От 8ми клас до 12ти правих едно и също. Вкъщи сбиваш информацията от учебника на няколко прости изречения/формули/прочее. Точно преди контролното информацията се преписва бледо с молив върху чина, а отгоре върху написаното слагам листа на който ще пиша контролното. Когато ми трябва информация просто поглеждам върху чина, а в момента в който свърша, преди да стана минавам с ръка отгоре върху написаното и то се размазва (елиминиране на доказателствата).

Ами ако имаш mp4 или дикктофон на телефона,си записва6 нещата, които ти трябват и със слушалки или handsfree срава идеално, само коггато го записваш тряя да говориш ясно и високо, за да може после да се разбереш аа и най-важното е да не се виждат слушалките..Тряя да имаш дълга коса за това

Ааа и също знам още 1 начин..не е чак толкова добър, нооо...ако имате светла чанта или раница може нещата да се напишат на нея..аз съм го правила, но после трябваше да си купувам нова ,но все пак действа в краен слу4аи вземаш чантата и пишеш, след това я слагаш в скута и...готово Учителите никога не обръщят внимание на тея неща! Най-много да ви кажат:
    -Ей, що си рисувате по раниците, родителите ви затова ли работят..блаа, блаа

Лелее плсс хелп че утре имам контролно по музика не че предмета ме интерва, ама поне 3 да варжа че майка.....Та имаме да учим кам 30 страници от скапания учебник, а аз даже не сам чел нито едно, кфо да прая единственото ми преимущество е че сам най заден чин до стената.

МИи аз един преразказ, на телефона в смс в чернови телефона на чина все едно гледам колко е часа И така изкарах 6 на класното

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ам купуваш си един шоколад, махаш го, пишеш нужното на хартията, слагаш го пак и става. Ако ти направят проблем,просто казваш, че си си зел/а шоколад да можеш по-лесно да мислиш
    Малко е тъпо, ама може да свърши работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си