Поне за себе си съм установила, че си има такива момчета/мъже, които просто са си магнетични. Може да изръсят пълна тъпотия при запознанство, ама пак да прозвучи готино... А може от друг пък, същата реплика да прозвучи гениално тъпо...
В голяма степен си е и до нагласата на момичето. Може човекът отсреща да е наистина печен и да се е "представил" добре при запознанството, да е хубав и на външен вид, ама да не ме изкефи. Абе, аз вярвам в химията. Аз съм по-дръпната малко и обикновено тези, които ме заговарят, за мен са досадници. Звучи тъпо, знам, нищо лошо не са ми направили хората, че искат да се запознаем, ама на мен не ми се занимава. Човек ще си каже, че съм супер надута и недостъпна в този момент, а всъщност е имало мъже, които с минимални усилия, да не кажа никакви, са ми предизвиквали вниманието и са си получавали номера ми (никога не си давам номера по принцип, така че направя ли го, значи съм си харесала човека)...тогава пък аз се замислям дали не съм прекалено лесна и достъпна. Та, в 2-те крайности съм, чак ми е тъпо понякога.